Samsung Telefon ile ilgili
Kullanıcıların değerlendirip skorladığı tüm ürünleri incelemek için

Samsung Telefon A51 Samsung Kendi Kendine Kapanıp Açılıyor

Emre
Emre 24 Mart 20:18

Samsung a51 telefonum var Android 13 güncellemesi yapıldıktan sonra telefonum sürekli kendi kendi kendine kapanmaya başladı kapandığında da sürekli yeniden başlatıyor kendi kendine sıkıntıyı çeken sadece ben değilmişim lütfen bir geri dönüş sağlayabilir misiniz

Samsung Telefon Logo
Samsung Telefon25 Mart 09:01
Cep Telefonu Ürün İncelemeleri
Kullanıcıların değerlendirip skorladığı tüm ürünleri incelemek için

14 Mart

Samsung A51 Kendi Kendine Kapanıyor

08 Mart

Samsung Galaxy A52 Ekran Donuyor

Samsung Galaxy A52 5G telefonumun ekranı donuyor. Sistem uygulamaları çalışmıyor diyor. Yan tuşlar bazen tamamen işlevini yitiriyor. Her seferinde yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Samsung destek hattını 3 kere aradım 3. De biraz yardımda bulundular ama destek ekibi 10 gün oldu destek sağlamıyor.

29 Temmuz 2022

Samsung A51 Beyaz Çizgi Şikayeti

Telefonumun sağ üst köşesinden alt köşesine doğru beyaz bir çizgi oluştu hiçbir şekilde yere düşürmedim etmedim kapattım açtım düzelir diye düzelmedi, ne yeniden başlattım gene düzelmedi hiçbir hasar görmedi telefon.