Samsung Telefon A51 Samsung Kendi Kendine Kapanıp Açılıyor

Samsung a51 telefonum var Android 13 güncellemesi yapıldıktan sonra telefonum sürekli kendi kendi kendine kapanmaya başladı kapandığında da sürekli yeniden başlatıyor kendi kendine sıkıntıyı çeken sadece ben değilmişim lütfen bir geri dönüş sağlayabilir misiniz
Samsung Galaxy A52 5G telefonumun ekranı donuyor. Sistem uygulamaları çalışmıyor diyor. Yan tuşlar bazen tamamen işlevini yitiriyor. Her seferinde yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Samsung destek hattını 3 kere aradım 3. De biraz yardımda bulundular ama destek ekibi 10 gün oldu destek sağlamıyor.
Samsung A11 telefonu kullanıyorum. Telefonum seslideyken de titreşimdeyken de ne mesaj sesi geliyor ne de titreşim veriyor. Aramada sorun yok ama gele...
Telefonumun sağ üst köşesinden alt köşesine doğru beyaz bir çizgi oluştu hiçbir şekilde yere düşürmedim etmedim kapattım açtım düzelir diye düzelmedi, ne yeniden başlattım gene düzelmedi hiçbir hasar görmedi telefon.