Samsung a51 İnternetim sürekli kopuyor ünlem işareti çıkıyor hattım çekmiyor insanlar sesimi alamıyor gidip geliyor sesim diğer a71 telefonumda hiç sıkıntı yok yorumlara bakınca a51 kronik sorun var gibi sorunumun çözülmesini istiyorum.
Devamını Oku
Samsung a52 telefonum galerimdeki bazı fotoğraflar açılmıyor ve dosya biçiminin desteklenmediğini söylüyor. Gri zemin üzerinde ünlem işaretli bir görsel çıkıyor. Ve neredeyse 100'lerce adet resim açılmıyor. Yetkili arkadaşların bu problemime bir acil bir çözüm getirmelerini rica ediyorum.
Devamını Oku
Samsung a54 5g telefonundan sesim karşı tarafa ara ara kesik gidiyor manyetik dalga dalga gidiyor. Çözüm nedir? Daha önce önce böyle değildi. Telefonu alalı 2 ay oldu. Sistemle mi alakalı yoksa telefon mu arızalı?
Devamını Oku
Samsung a52 kullanıcısıyım. Telefon güncelleme aldıkça zıvanadan çıkıyor. Çift dokunuşla ekran açma kapalı olmasına rağmen cebimde ekran açılıyor, devamlı 112 acili arıyor ve oradan bana sürekli geri dönüş oluyor. Başım belaya girecek. Ya da birden müzik çalışmaya başlıyor. Devamlı ekran fotoğrafı ç...
Devamını Oku
Telefonum Samsung A51. Şebeke sorunu yaşıyorum. Ne doğru düzgün arama yapabiliyorum ne de birisi beni arayabiliyor. Bazen de sesim gitmiyor.
Kendi mobil internetim de bir türlü çekmiyor, sayfa yüklenmiyor. Bu sorunu çözmeme yardımcı olabilir misiniz?
Devamını Oku
Samsung A51 kullanıcısıyım. Galerimdeki resimlerden bazıları ünlem işareti çıkıp desteklenmiyor diyerek göstermiyor. Üstelik bu kullanmış olduğum ve yine aynı telefonla çekilmiş ve kaydedilmiş videodur. Çözüm? Çok cam sıkıcı bir sorun. Yardım lütfen ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum.