Samsung Telefon ile ilgili
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Bayram sonuçtan çok memnun

Ürün İncelemesi
Kullanıcıların ürünle ilgili yaptığı değerlendirmenin sonuçları.
Samsung Telefon Galaxy A51

Samsung Telefon  A51 Fotoğraf Kaybı

Bayram
Bayram 05 Kasım 2022 00:09
Bayram'ın Teşekkür Mesajı
“Müşteri ilişkileri çok hızlı. Bu açıdan teşekkürlerimizi borç biliriz. Ama sorunum çözümlenemedi. Uzaktan destek ile bağlandı kaybolan resimler için birkaç ayar yaptık yine de getiremedik geri. Olsun yine de yaklaşımları 5 yıldızı hak ediyor. En azından çözümlemeye çalıştılar.”

Samsung A51 kullanıcısıyım. Galerimdeki resimlerden bazıları ünlem işareti çıkıp desteklenmiyor diyerek göstermiyor. Üstelik bu kullanmış olduğum ve yine aynı telefonla çekilmiş ve kaydedilmiş videodur. Çözüm? Çok cam sıkıcı bir sorun. Yardım lütfen ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum.

Samsung Telefon Logo
Samsung Telefon05 Kasım 2022 08:41
Bayram
Bayram06 Kasım 2022 22:03

Ürün İncelemesi
Kullanıcıların ürünle ilgili yaptığı değerlendirmenin sonuçları.
Samsung Telefon Galaxy A51
Memnuniyet ve Tavsiye
7,310

13 Ekim 2022

Samsung Telefonumda Fotoğraflar Açılmıyor

Samsung a52 telefonum galerimdeki bazı fotoğraflar açılmıyor ve dosya biçiminin desteklenmediğini söylüyor. Gri zemin üzerinde ünlem işaretli bir görsel çıkıyor. Ve neredeyse 100'lerce adet resim açılmıyor. Yetkili arkadaşların bu problemime bir acil bir çözüm getirmelerini rica ediyorum.

Samsung Telefonumda Fotoğraflar Açılmıyor
  • profile
  • profile
2 Destekçi
1 gün önce

Samsung Telefon Sesim Karşı Tarafa Manyetik Olarak Gidiyor

Samsung a54 5g telefonundan sesim karşı tarafa ara ara kesik gidiyor manyetik dalga dalga gidiyor. Çözüm nedir? Daha önce önce böyle değildi. Telefonu alalı 2 ay oldu. Sistemle mi alakalı yoksa telefon mu arızalı?

1 hafta önce

Samsung A52 Zıvanadan Çıktı

Samsung a52 kullanıcısıyım. Telefon güncelleme aldıkça zıvanadan çıkıyor. Çift dokunuşla ekran açma kapalı olmasına rağmen cebimde ekran açılıyor, devamlı 112 acili arıyor ve oradan bana sürekli geri dönüş oluyor. Başım belaya girecek. Ya da birden müzik çalışmaya başlıyor. Devamlı ekran fotoğrafı ç...

2 hafta önce

Samsung Telefon Şebeke Sorunu, Telefon Çekmiyor.

Telefonum Samsung A51. Şebeke sorunu yaşıyorum. Ne doğru düzgün arama yapabiliyorum ne de birisi beni arayabiliyor. Bazen de sesim gitmiyor. Kendi mobil internetim de bir türlü çekmiyor, sayfa yüklenmiyor. Bu sorunu çözmeme yardımcı olabilir misiniz?