Samsung Telefon A23 Snapchat Kamera Sorunu

25 Eylül 2022
Sila'nın Teşekkür Mesajı
“İlgili yaklaşım, sorunum çözüldü teşekkürler”

Samsung a23 kullanıyorum, telefonun kendi kamerası gayet iyi iken Snapchat ® ve WhatsApp ®'ta yakın çekiyor ayrıca kalitesi de kötüleşiyor bir türlü çözüme kavuşturamadım. Kamera ayarları da denedim fakat fayda etmiyor. Kamera problemimin çözülmesini istiyorum Samsung Türkiye ®.

Samsung Telefon Logo
25 Eylül 2022 08:44
Sila
25 Eylül 2022 14:05

İlgili yaklaşım, sorunum çözüldü teşekkürler

Samsung Telefon A54 Gece Fotoğrafları

2 hafta önce

A54 kamerada gece modunda ışıkları yayıyor kalitesiz çıkıyor gece modunda 2 hafta olmadı alalı yardım istiyorum dönüş yapınız gece modunda problem yaşıyorum akşamları fotoğraf çekerken ışıkları dağıtıyor kötü görüntü çıkıyor... Nasıl çözüm yapabiliyorsunuz

Samsung Telefon A54 Gece Fotoğrafları

Samsung A54 5g Cihazı Batarya Sorunu

21 Temmuz

Samsung A54 5G cihazını yaklaşık 1 hafta kadar önce aldım. Telefonun hız ve kamerasından gayet memnunum fakat şarj konusunda gerçekten çok kötü durumda. Bataryası 5000 amper olmasına rağmen şarj çok hızlı tükeniyor ve de telefonla oyun oynayan birisi değilim. Sadece normal kullanımda bu kadar hızlı ...

Samsung Telefon Titreme Ve Kamera Problemi

19 Temmuz

Samsung A23 telefonu 1 senedir kullanıyorum hiç memnun değilim. Kendi kendine titriyor, kamera çözünürlüğü çok kötü fotoğraf çekmek dahi istemiyorum telefonu garantiye versem 20 gün telefonsuz kalacağım. İçin 1 senedir bu sorunları yaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

1 Yorum

Muhammet

Nasıl çözüldü? Aynı durumu yaşıyorum.

Samsung Telefon Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı