Samsung Telefon A 52 Selfie Sorunu

Merhaba Samsung A52 model telefonum var, selfie çekerken öndeki kişi net arkadaki kişiler ise net değil, bulanık. Bu sorunu nasıl çözebiliriz, bilgi alabilir miyim? Öndeki kişi gibi diğer arka kısımda kalan kişilerin de net olmasını istiyorum, lütfen
Samsung a 52 telefonumda 1 aydır ekranda titreme daha sonra kamerada resim çekerken siyah çizgiler ve dalgalanmalar var hatta görüntülü konuşurken bile ekran da siyah çizgiler olmaktadır. Telefon hoporlerini açtığım zaman konuşmak için coğu arkadaşım sesimin gelmediğini belirtiyor. Telefonumun yapıl...
Samsung a 52 marka telefonum düşük ısı nedeniyle hiçbir şekilde şarj olmuyor. Yeni bir telefon daha. Şarj adaptörü kutudan çıkan adaptör, ama şarj almıyor. Cihaz kapanırsa nasıl açılacak. Garantilidir ne yapmalıyım.
Samsung a 52 telefonum son güncellemeden sonra toplu selfie çekerken sadece selfie çeken kişiyi netliyor. Arkada kalan kısmı bulanık çekiyor. Manzara vs fotoğrafı artık çekemiyorum. Önceden böyle bir sorun yaşamıyordum. Telefonu güzel fotoğraf çektiğini bilerek aldım.