Samsung Sorunlu S22 Ultra Telefonum ve Yaşadığım Kötü Deneyimi

01 Haziran

8 ay önce aldığım Samsung ® S22 Ultra 256 GB telefonu kutudan çıkarttığım andan itibaren ön kamerasında dalgalanma sorunu ile kullanmaya başladım. Bu süreçte yazılım güncellemesiyle düzeleceğini düşündüm, ara ara yapan bu sorun can sıkıcı olup buna ek şarjının çabuk bitmesi, ekranda donmalar, Trendyol ®'da kendi bildirim panelinde donmasının eklenmesiyle durum çığırından çıktı. Özellikle de cebimde bile telefon ısınıyor durduk yere. Yoğun kullanımda %5te kapanıp 5-10 dakika sonra %0da açılıyordu. Sonrasında cihazı MTA Samsung Bakırköy Servise götürdüm değişim talep ettim kendilerine bir donma videosunu da paylaştım. Eve ® boy bir sorun olduğunu söylediler incelediklerinde, sonrasında cihazımı teslim ettim. 4447711 ® çözüm merkezine değişim talebimi ilettim. Servis Kore'den gelen harici bir yazılım ile bir sorun gözlemlenmediğini söyledi.

Bense telefonun değişimini isteyince çözüm merkezinde bulunan ki bu arama kaydını 2-3 defa tekrarladım m*** isminde bir beyefendi benimle alay ve dalga geçer gibi konuştu, cahil muamelesi bile yapıldı. Bu süreçte bana sürekli aynı cümleler aynı konuşmalar test prosedürleri bahsedilip üstüne alay eder gibi telefonun bir insan yapımı olduğunu ve sorun yaşatıp garanti veremeyeceklerini söyledi. Bunun dışında cihazı ısrarla almamı, herhangi bir yasal yolum varsa ne halin varmışçasına kullan gibi şeyler söyledi. Servisse kaydımı onarımı ben istemediğim için iptal ettiklerini yazdıkları bir geri dönüş sağladılar. Sonrasında g*** hanım bağlandı ve sorunumun çözüldüğünü düşündüm, maalesef aynı kelimelerini duydum ve kendileri benimle ekip arkadaşı m***'nın yaptıklarını korurcasına bir kuru özür dileyip üstünü kapattı.

Aynı kelimeleri ve cümleleri ondan duydum. Israrla m*** Bey gibi telefonu almamı istedi. Servisten ben de kendisine servisle karakolluk olmak istemediğimi kavga etmek istemediğimi söyledim ama beni dinlemedi. Sonrasında gidip cihazımı aldım ve yolda kurulum yaparken tekrar telefonum aynı şekilde ısındı ve kameraya göz atmak isterken dalgalanma yarattı o an telefonu sıfırlamak istedim ama ilk seferde sıfırlayamadım çünkü telefona Kore'den gelen yazılım yüklenmiş. Yolumun üstünde bulunan daha önce gittiğim Avcılar Başarı servise verdim telefonu, tekrar kayıt açıp destek ve değişim talep ettim. Bugün aranıp yani 31.05.2023 19.23'te aynı cevaplar ve anlatımlara karşılaştım. Yaşadığım kötü müşteri deneyimi ve sorunlar Samsung ürün grubuna olan tüm güvenimi sarstı. Teknik servisten cihazı almayacağım. İstemiyorum cihazınızı.

Samsung Sorunlu S22 Ultra Telefonum ve Yaşadığım Kötü Deneyimi

06 Haziran 22:22

8 ay önce aldığım Samsung S22 Ultra 256 GB telefonu kutudan çıkarttığım andan itibaren ön kamerasında dalgalanma sorunu ile kullanmaya başladım. Bu süreçte yazılım güncellemesiyle düzeleceğini düşündüm, ara ara yapan bu sorun can sıkıcı olup buna ek şarjının çabuk bitmesi, ekranda donmalar, Trendyol'da kendi bildirim panelinde donmasının eklenmesiyle durum çığırından çıktı. Özellikle de cebimde bile telefon ısınıyor durduk yere. Yoğun kullanımda %5te kapanıp 5-10 dakika sonra %0da açılıyordu. Sonrasında cihazı MTA Samsung Bakırköy Servise götürdüm değişim talep ettim kendilerine bir donma videosunu da paylaştım. Eve boy bir sorun olduğunu söylediler incelediklerinde, sonrasında cihazımı teslim ettim. 4447711 çözüm merkezine değişim talebimi ilettim. Servis Kore'den gelen harici bir yazılım ile bir sorun gözlemlenmediğini söyledi. Bense telefonun değişimini isteyince çözüm merkezinde bulunan ki bu arama kaydını 2-3 defa tekrarladım mustafa isminde bir beyefendi benimle alay ve dalga geçer gibi konuştu, cahil muamelesi bile yapıldı. Bu süreçte bana sürekli aynı cümleler aynı konuşmalar test prosedürleri bahsedilip üstüne alay eder gibi telefonun bir insan yapımı olduğunu ve sorun yaşatıp garanti veremeyeceklerini söyledi. Bunun dışında cihazı ısrarla almamı, herhangi bir yasal yolum varsa ne halin varmışçasına kullan gibi şeyler söyledi. Servisse kaydımı onarımı ben istemediğim için iptal ettiklerini yazdıkları bir geri dönüş sağladılar. Sonrasında gülizar hanım bağlandı ve sorunumun çözüldüğünü düşündüm, maalesef aynı kelimelerini duydum ve kendileri benimle ekip arkadaşı mustafa yaptıklarını korurcasına bir kuru özür dileyip üstünü kapattı. Aynı kelimeleri ve cümleleri ondan duydum. Israrla mustafa Bey gibi telefonu almamı istedi. Servisten ben de kendisine servisle karakolluk olmak istemediğimi kavga etmek istemediğimi söyledim ama beni dinlemedi. Sonrasında gidip cihazımı aldım ve yolda kurulum yaparken tekrar telefonum aynı şekilde ısındı ve kameraya göz atmak isterken dalgalanma yarattı o an telefonu sıfırlamak istedim ama ilk seferde sıfırlayamadım çünkü telefona Kore'den gelen yazılım yüklenmiş. Yolumun üstünde bulunan daha önce gittiğim Avcılar Başarı servise verdim telefonu, tekrar kayıt açıp destek ve değişim talep ettim. Bugün aranıp yani 31.05.2023 19.23'te aynı cevaplar ve anlatımlara karşılaştım. Yaşadığım kötü müşteri deneyimi ve sorunlar Samsung ürün grubuna olan tüm güvenimi sarstı. Teknik servisten cihazı almayacağım İstemiyorum cihazınızı

Ek
01 Haziran 02:49

Buna ek olarak uzaktan bağlantı sağladılar ve çözemediler öncesinde sonrasında telefonumu sıfırladım fakat düzelmedi. Çevremde ki herkes dahil kimseye önermiyorum Samsung ürün grupları kesinlikle alınmaz müşteri deneyim ve destekleri kötü. Telefonun kendi bildirim panelinde hareketsiz kaldığına dair video ekte bulunmaktadır. Kimseye vermedikleri bir bilgiyi daha serviste öğrendim İlk aldığınız ay değişim ve iade olabiliyormuş sonra ki 6 ay değişim geçerli sonrasında böyle bir destek sağlamıyorlarmış ilk defa duydum hayatımda ama cihaz 2 yıl garantili şaka gibi bir olay. Anlatamadığım söyleyecek o kadar çok şeyim var ki bugün ile birlikte 3 hafta oldu cihazım serviste ve bir destek veya herhangi bir gelişme yok.

01 Haziran 03:04

Eğer bana ulaşmak isterseniz gizlilikten dolayı çalıştığım yerde telefon kullanmak yasak saat sabah 10:30 de akşam 16:00 da ulaşabilirsiniz.

Samsung Telefon Logo
01 Haziran 08:55
01 Haziran 10:44

Yaşadığım durumlara ek olarak MTA servise 2. Defa telefonu geri vermeme rağmen bana form açmak yerine eski formu tekrar verdiler. Telefonumun kesinlikle değişimini veya iadesini talep ediyorum.

03 Haziran 11:22

Şu an halen sizden geri dönüş beklemekteyim, size müsait olduğum zamanları ve çalıştığımı iletmeme rağmen açamayacağım zamanlarda beni arıyorsunuz. Ve ulaşamayıp kaydımı kapatıyorsunuz. Çözüm sunamıyorsunuz bana. Destek sisteminiz çok kötü destek alamıyoruz Samsung'dan.

Samsung Telefon Güvenli Klasör Şifremi Unuttum

08 Ağustos

Samsung s21 5 g telefonumda güvenli klasörün şifresini unuttum ve açamıyorum. Bu konuda kimden yardım isteyeceğimi bilemedim aslında. Buraya her ne yazsam sağ olsunlar destek aldım. Şifreyi nasıl sıfırlarım klasöre yeniden nasıl erişebilirim bu konuda destek istiyorum.

Samsung A50 Cihazımın Donma Ve Kapanma Sorunu

27 Haziran

Samsung A50 cihazım donma ve kapanma sorunu sıfırlama mıza rağmen düzelmiyor. Cihazı kullanamıyoruz. Durmadan donup kapanıp geri açılıyor daha önce de yazmıştım dönüş yapılmadı. Telefonu hiç kullanamadık mağduriyetimizin giderilmesini istiyorum. Dönüş sağlan masını istiyorum

Samsung A50 Parmak İzi Tanımlama Sorunu

21 Haziran

Samsung yetkililerine sesleniyorum. A50 telefonuma parmak izi tanımlayamıyorum. Tanımlamak istediğimde parmak izi kalibrasyonu gerekli diye yazı çıkıyor. Alt kısımda da devam ederse müşteri hizmetleri ile görüşme sağlayın yazıyor. En kısa sürede bana yardımcı olur musunuz?

Samsung A50 Parmak İzi Tanımlama Sorunu

Samsung Telefon Güvenli Klasör Şifremi Unuttum

28 Mayıs

Samsung A23 telefonumda güvenli klasörün şifresini unuttum ve açamıyorum. Bu konuda kimden yardım isteyeceğimi bilemedim aslında. Buraya her ne yazsam sağ olsunlar destek aldım. Şifreyi nasıl sıfırlarım klasöre yeniden nasıl erişebilirim bu konuda destek istiyorum.

Samsung A54 Kapanma Sorunu

04 Mayıs

2 gün önce Samsung A54 aldım. Açma kapama düğmesine basınca telefon tamamen kapanıyor ve yeniden başlatıyor kendini. Şu an aldığıma pişman oldum. O kadar veriyi kurdum tekrar sar başa yapma derdi ile başbaşayım. Apple almadığıma pişman olmak üzereyim. Samsung A54 alırken dikkat.

0 Yorum

Samsung Telefon Şikayetvar üye markasıdır