Samsung S22 Ultra 512 GB Telefonun Güncelleme Ekran Titreme Sorunu!

28 Mart 2023 10:36

Samsung S22 Ultra 512 GB telefon kullanıcısıyım. 18 Ağustos 2022 de telefonu satın aldım telefonumda herhangi bir sorun yoktu ta ki son güncelleme One uı 5.1 gelene kadar. Son güncelleme One uı 5.1 yüklendikten sonra telefonumda telefonu kullanırken sık sık ekran titremesi oluyor ve geri tuşuna basınca da genelde bu sorun oluşuyor. Diğer Samsung kullanıcılarının çoğunda aynı sorun mevcut. Telefonumu Fabrika ayarlarına çevirdim cihazı sıfırladım ama sorun devam ediyor. Çağrı merkezi ile görüştüm servise götürün diyorlar ama servislik durum değil bu sorun sadece bende olsa ya da güncelleme sonrası böyle olsa idi anlarım. Son güncelleme versiyonu sorunlu kimi telefonlar da şarjı hızlı bitiyor. Acilen yeni güncelleme yapılası lazım. Yoksa telefonları kullanmak sorunlu. Telefonlara bir sürü para veriyoruz güncellemeler düzgün yapılsın. Yeni düzgün bir güncelleme versiyonu acil lazım!

30 Mart 2023 10:51 (Şikayetten 2 gün sonra)

Umut
31 Mart 2023 15:34

Pahalı kaliteli telefon alıyoruz ama bozuk yazılım güncellemeniz sayesinde telefonlu sorunlu çalışıyor. Sık sık uygulama kullanırken mesaj yazarken titreme oluyor ve batarya daha daha çabuk bitiyor. Acil yeni sağlam iyi bir güncelleme lazım...

Güncelleme Sonrası Samsung S22 Ultra'da Şebeke Sorunu

Samsung Telefon Güncelleme Sonrası Sürekli Şebeke Kaybı Yaşıyorum

Belkıs
11 Ağustos 12:13
Ramazan sonuçtan memnun değil

Samsung Galaxy S22 Ultra’da Sürekli Devam Eden Ciddi Sorunlar Ve Garanti Mağduriyeti

Ramazan
02 Ekim 21:52