Samsung S21 Fe Donuyor

31 Mayıs

7 aylık Samsung ® S21 FE cihazım Twitter ®, Instagram ® ve galerideki videolarda aşırı donuyor, ses ve görüntü asla anlaşılmıyor. Bir an önce dönüş yapılıp düzeltilmesini istiyorum. Artık telefonu kullanamıyorum resmen. Bu sorunla Samsung beni büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.

Samsung Telefon Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 sa 26 dk
Samsung Telefon Logo
31 Mayıs 17:48

Samsung S21 Fe Model Telefonun Ses Donma Sorunu

22 saat önce

Samsung S21 fe telefonumda galerideki ve Instagram ® story kısmındaki videoları izlerken aşırı bir donma ve ses cızırtısı yaşıyorum. Video ağır çekimde ilerliyor. Aynı şikayetler diğer kullanıcılarda da olduğuna göre bu sorun kronik gibi yazılımla mi ilgili?

Samsung S21 Fe Ses Sorunu

1 hafta önce

Samsung S21 fe telefonumda galerideki ve Instagram ® story kısmındaki videoları izlerken aşırı bir donma ve ses cızırtısı yaşıyorum. Video ağır çekimde gibi ilerliyor. Başka videolarda da başladı. Aynı şikayetler diğer kullanıcılarda da olduğuna göre bu sorun kronik gibi yazılımla mi ilgili

Samsung S21 Fe Ses Sorunu

Samsung Telefon Samsun S21 Fe Ses Sorunu

2 hafta önce

Samsung s 21 Fe model telefonumda Instagram hikayeleri ve galerimdeki videolarda ses kesik kesik geliyor ve görüntüde donmalar meydana geliyor. Youtube.com ya da Spotify'de müzik dinlerken böyle bir sorun yaşamıyorum. Sorun ile ilgili desteğinizi rica ediyorum.

1 Yorum

Batuhan

Ayarlar sıfırlanarak sorun düzeliyor. Teknik servis uzaktan bağlantı ile sıfırlayacaktır.

Samsung Telefon Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı