Samsung Telefon ile ilgili

Şikayetin Durumu

  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Selami'nin şikayet sonucundan memnuniyeti

         
  • profile
  • profile
2 Destekçi

Samsung S20 Fe Arızası

1.654görüntüleme
Selami
Selami 27 Kasım 2020 22:58

Vatan Bilgisayar aracılığıyla 22.11.2020'de Samsung S20 fe aldım. Aldığım günden beri şarjı çabuk bitiyor. Telefonla az oyalan ısınıyor. Telefon çekimi kötü aynı hatla başka telefonda yaşamadığım anlık internet kesintisi oluyor. Parmak izi okuması çok kötü bazen ard Arda tanımıyor. Bekliyorum bazen ara sıra tanımıyor tanıyınca ise çok yavaş. Hepsini geçtim en önemlisi bütün uygulamaları kapatıp son kullanılan uygulama yok yazısını görüp telefonu kilitliyorum, tekrar ekranı açtığımda hemen son kullanılan uygulamalar tuşuna tıklayıp baktığımda ise ya telefon uygulaması ya mesaj uygulaması ya da hem mesaj hem telefon uygulamasının açık olduğunu görüyorum. 

Tüm uygulamaları kapatıp öyle telefonu kilitlemiş olmama rağmen her denememde telefon ve mesajların açık olduğunu gördüm. Bu sorun sadece parmak izi kilidi ya da şifre koyduğumda oluyor. Herhangi bir şifre koymayıp güç tuşu ile ekranı açıp kapatınca bu sorun olmuyor. Ancak ben kilitsiz ekran kullanmak istemiyorum o yüzden. Vatan Bilgisayarı aradım Samsung 'a devretti haklı olarak. Samsung müşteri hizmetleri ile konuştum telefona bağlandılar bir şeyler yaptılar bana bir şeyler dediler ben yaptım e yaramazsa sıfırla dediler oda işe yaramazsa servise ver dediler yedekledim sıfırladım ama hiçbir hatası düzelmedi devam etti. Şimdi servise bırakmamı öneriyorlar. 

Ya ben bu telefonu alalı 5 gün olmuş bu arızada aldığım günden beri var ne diye servise bırakacağım baştan kusurlu olan telefonu. Ben bunu alıp 3 ay 5 ay kullansam öyle arıza verse tamam bırakalım servise ama aldığım günden beri bu arızalı. Ben ne diye servise bırakıp günlerce telefonsuz kalıp parasını peşin verdiğim ürünü servis köşelerinde bekleteceğim paramla mağdur olacağım parasını peşin almasını biliyorsunuz ne diye sıfır ürünü alalı 5 gün olmuş ürünü servise bırakmamı söylüyorsunuz. 

Ekranlarda abartıp şişirdiğiniz ürünlerin madem ki arkasında duramayacaksınız ne diye övünüyorsunuz ki Samsung gibi bir markadan bahsediyoruz. Ben alalı 5 gün olan ürünün aldığım günden beri var olan arızalarından dolayı servise verip günlerce beklemek yanlısı değilim. Sizden ricam bu kusurlu ürünü iade almanızı paramı iade etmenizi ya da değişim yapılmasını istiyorum.

Gelişme
Gelişme

17 Aralık 2020 13:07

22.11.2020 tarihinde aldığım telefonu 9 günlük kullanma sonucunda aldığım günden beri var olan arızalarından dolayı 01.12.2020 tarihinde değişim veya iade için servise gönderdim. Telefon 07.12.2020 tarihinde servise ulaştı. Servise ulaştıktan hemen sonra servisten teknisyen arkadaş arızaları detaylı anlatmam için beni aradı. Arızaları anlattım aradan 2 ya da 3 saat sonra tekrar beni aradı ve söylediğim bazı arızaların var olduğunu kendinin bu arızaları teyit ettiğini ancak yetkili kişinin ona telefonu müşteriye gönderin kullansın güncelleme gelecek güncelleme gelene kadar kullansın güncelleme geldiğinde düzelmezse değişimini yaparız dediğini ancak güncelleme geldiğinde arızaların düzeleceğinin garantisi olmadığını söyledi. Ben de 9 günlük telefonun aldığımdan beri kusurlu olduğunu ve geri gönderilmesini ve tamir edilmesini istemediğimi bana ya paramın iade edilmesini ya da değişim istediğimi önceliğimin iade olduğunu söyledim. Teknisyen arkadaş yetkili kişiyle iletişime geçeceğini ve sonucu bildireceğini söyledi ancak bana 10 gündür herhangi bir cevap ya da geri dönüş olmadı. Bende kendim çabalamak istedim ve müşteri hizmetlerini ve teknik servisi aradım. Müşteri hizmetleri cihazın inceleniyor olduğunu bekir bey'den haber beklendiğini söyledi bir şey yapamadı. Teknik servisi aradığımda ise oradaki bayan 3 kez aradım 2 konuşmamda da beni azarlarcasına sesini yükselterek konuştu bizi aramayın dedi. Ancak bana hala bir geri dönüş olmadı. En son çabalarımla çözüm ekibinden bir arkadaş beni aradı ancak oda beklememi söyledi. Bekir bey'den haber bekleniyormuş. Şimdi konu şu, telefonun arızası kesinleşti teknisyen bunu gördü kusurlu olduğu anlaşıldı ve bende iade istediğimi ilettim. Bunu yetkiliye iletti ama 10 gündür ben neyi bekliyorum. Devamlı bana dedikleri şu bekir bey' den haber bekliyoruz. Ben burda hem paramdan oldum hem telefondan mağdur durumdayım affedersiniz de bir kişinin keyfine bağlı cevap vermesine kaldı olayın çözülmesi. Anlamıyorum bir konuya çözüm bulmak çok mu zor bekir bey denilen kişi neden cevap vermiyor çözüm sunmuyor. Ben şu an gereğinden fazla mağdur oldum ve durumdan hiçte hoşnut olmamaya başladım artık. Telefon tamirine hiç sıra gelmese anlarım ama arızası kesinleşen cihazın iadesini ne diye bekletiyorsunuz anlamış değilim. Şu an yapılan tek şey müşteriye ızdırap çektirmektir. İlla yasal yolla mı çözülmesi gerek konunun. Sizden ricam artık ivedilikle konunun çözüme kavuşup paramın iadesinin yapılmasıdır.

Samsung Telefon Logo
Samsung Telefon29 Kasım 2020 11:47

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili, şikayet çözüm merkezimiz sizinle irtibata geçecektir. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi www.samsung.com adresinin bize ulaşın bölümünden iletebilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye www.samsung.com

Selami
Selami30 Kasım 2020 11:07

Otomatik aynı cevabı gönderiyorsunuz ama ne ilgi var ne alaka Eğer beni arayıp telefonunuza şunu kurun bir bakalım sıfırlayın diyecekseniz dediğim gibi denedik sorun çözülmedi. Bir de şunu demeniz çok garibime gidiyor şu özellikleri kapatın kullanmayın vesaire. Ben bu özellikleri kullanmayacaksam niye bu kadar para verip bu telefonu aldım söyler misiniz. Kusurlu cihazı kabullenmekle kalmayıp öneriniz özelliklerini kullanmamak mı oluyor. Hadi diyelim bu özellikleri kullanmadım pil sorununu çözdü ki dediğinizi denedim kullanmadım özellikleri yine çözülen bir şey yok. Peki ısınma sorunu ne olacak şebeke kesinti sorunu ne olacak hepsini geçtim dokunmatik sorunu uygulamaların arka planda açık kalma sorunu ne olacak anlatır mısınız bana. Benim sizden ricam sattığınız ürünün arkasında durup 5 günlük cihazı servise vermemi önermeniz değil iade alıp ya paramı iade etmeniz ya da değişim yapmanızdır. Çünkü bu durum mide bulandırmaya başladı. Rica ediyorum tekrardan sizden ürünün iadesini alıp ya paramı iade edin ya da değişim yapın.

  • profile
  • profile
2 Destekçi

0 Yorum

Yorum yazabilmek için ya da .
profile-icon

Benzer Şikayetler