Samsung Güvenli Klasör Açılmıyor

Teşekkür ederim Samsung ilgili ve cihazının arkasında duran bir marka sorunum çözüldü, müşteri temsilcileri ayrı bir nazik ve tatli insanlar 💕
Samsung j7 primer telefonumun ana ekran nın da yuvarlak bir halka şeklinde bir şey duruyor bütün ayarlarım normal kendiliğinden oluştu ve ne yaptıysam gitmedi fabrika ayarlarına döndüm yine gitmedi bana yardımcı alabilir misiniz kaç gündür ne yaptıysam o halka gitmedi
Samsung Galaxy a32 telefonumum ekranında iki adet bir tl büyüklüğünde yuvarlak halka gözüküyor. Son 1 haftadır bu sorun devam etmektedir. Linklerde benzer sorunlar olduğunu ve sorunun diğer arkadaşlarda çözüldüğü gördüm. Bana da yardımcı olmanızı umuyorum.
2022 mayıs ayında Türk Telekom faturası üzerine aldığım Samsung marka a23 cihazının kutu içerisinde kulaklık olmadığını fark ettim, şarj cihazı hat yuvası açma iğnesi ya da kullanım kitapçığı nasıl var ise, kulaklıkta olmalı diye düşünüyorum. Böyle bir saçmalığı Samsung markasında gördüm. Muhtemelen...
Samsung Galaxy fit 2 saatim açılmıyor... Her şeyi denedim. Ekranda, yuvarlak dönüp duruyor. Arada Samsung yazısı geliyor, sonra tekrar kayboluyor. Durmadan açılma işareti dönüp duruyor. Güzel çalışıyordu. Bozuldu mu ben mi yapamıyorum anlamadım.
M31s model bir telefonum bulunmakta, (daha önce j7 vardı hala kullanılıyor hiçbir sorun yok) 1. Arıza ; Bundan yaklaşık 2 ay önce daha 1 yıllık telefon şarj ve data aktarma ile alakalı bir sorun olmuştu araştırdım Youtube.com videolarından vs. Sorun genelde şarj bağlantı kablosundan (ana kart ve şa...
Samsung S20fe telefonu kullanıyorum güvenli klasörü açamıyorum pini unuttum diyorum beni Samsung ® account göndermiyor sadece donen bir yuvarlak görüyorum lütfen sorunumun çözülmesini istiyorum son güncellemelerim tam gerçi Samsung account açamıyorum kilitlendim kaldım.