Samsung Telefon ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Aslı sonuçtan hiç memnun değil

• profile
1 Destekçi
Tablet Ürün İncelemeleri
Kullanıcıların değerlendirip skorladığı tüm ürünleri incelemek için

Samsung Galaxy TAB S6 Lite Tabletim Şarj Olmuyor

Aslı 25 Mart 00:29
videoplayer-icon

Samsung Galaxy Tab S6 Lite tabletim şarj olmuyor. Ekranda şimşek işareti çıkıyor ve hafif ışık yanıp sönüyor, ama şarj olmuyor. Bir anda şarj olmamaya başladı. Şarj aletinde bir sorun yok, ama şarj olmuyor. Açılmıyor. Lütfen yardımcı olun, sürekli bir sıkıntı çıkıyor tablette.

Samsung Galaxy TAB S6 Lite Tabletim Şarj Olmuyor
Tablet Ürün İncelemeleri
Kullanıcıların değerlendirip skorladığı tüm ürünleri incelemek için

27 Nisan

Samsung A51 Ekran Kapandı Ve Sadece Şimşek Logosu Çıkıyor

Samsung A51 cihazımın ekranı bir anda dondu ve kapandı. Sonrasında açılmadı hard reset atmak için ses kısma ve güç tuşuna bastığımda siyah ekranda çemberin içinde şimşek logosu çıkmaya başladı ya ekran tamamen kapanıyor ya da o şimşek işareti çıkıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

07 Şubat

Samsung Galaxy M30S Kilit Ekran

Samsung Galaxy m30s telefonum birden dondu ve kapandı şu anda Galaxy m30s açılış ekranında takılı kaldı. Şarja taktım ekran kapandı yuvarlak içerisinde şimşek işareti takılı kaldı. Ne yapsam fayda etmiyor. Nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında bilgi verebilecek olan var mı

02 Şubat

Samsung Telefon Galaxy TAB S6 Lite Şarj Sorunu

Samsung Galaxy TAB S6 Lite tabletim son bir haftadır şarj olmuyor. Şimşek işareti çıkıyor ve ekran ışığı yanıp sönüyor ama açılmıyor. Diğer müşteri şikayetlerinde de aynı sorunu okudum. Son güncellemeden sonra tabletlerin hata verdiğini düşünüyorum.

Samsung Telefon Galaxy TAB S6 Lite Şarj Sorunu

4 Yorum

Pınar
Pınar

Aynı sıkıntı bende de var ne yapacağım bilemedim geceden beri şarjda ama yok şarj olmuyor açılmıyor. Sadece akşam şarjı tamamen bitip kapanmıştı sonrasında bu şekilde lütfen bir çözüm yazabilir misiniz

Aslı

Kutusundan çıkan orijinal şarj aletiyle şarj etmeniz gerekiyor ben öyle yapıp kurtuldum ama tablet açılıp düzenledikten sonra bile kendi şarj aleti dışında başka hiçbir şarj aletiyle şarj olmuyor

Akman
Akman

Aynı sorun bende de oldu çözüm bulabildiniz mi acaba

Aslı

Onlar yardım etmedi ben kendi araştırmamla buldum cihazın kendi adaptörü ve kablosuyla şarj ederseniz açılıyor büyük ihtimalle şarjı tamamen bitmiş bu yüzden kendi kablosuyla uzun süre şarj edilmeli