Samsung Ekran Titremesi

17 Nisan

1 ay önce sıfır aldığım 34.000 TL ödedim S22 Ultra cep telefonumda ekran gitmesi yaşanıyor. Güncellemeleri düzgün yapmama rağmen sorun çözülmedi. Fazla para vereyim basım ağrımasın dedim. Pişman oldum. Samsung ® marka bir telin bu şekilde olması çok garip başkalarından da bu şikayeti duymuştum benim de başıma geldi.

Samsung Telefon Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 1 sa 26 dk
Samsung Telefon Logo
18 Nisan 08:13

Samsung S 20 Cep Telefonum Kendiliğinden Ekran Gitti

31 Ağustos

Samsung Galaxy S20 Plus marka cep telefonuma güncellemeden sonra ekran beyaz yeşil oldu. Tamamen gitti. Daha sonra Samsung'da bulunan yetkili servise götürdüm. Telefonuma 5470 TL karşılığında ekran taktılar. Telefonumu aynı gün teslim aldığımda ekranda dalgalanma ve değişik şekiller olduğunu gördüm....

Samsung Telefon Foto Kalitesi Düşmesi, Gece Modu Doğru Çalışmıyor

19 Ağustos

S22 Ultra alalı tam 1 yıl oldu. Genel olarak ısınması dışında bir problem yoktu ama birkaç aydır kamera kalitesi düştü, gece fotoğrafı normal telefonlar gibi çeker oldu. Artık sanki gece modu yokmuş gibi, gece modu ile çekilen fotoğraflar normal fotoğraflarla aynı. Güncellemeden sonra olduğunu düşün...

Samsung S21 Ultra Kamera Ve Zoom Sorunu

09 Ağustos

Samsung s21 Ultra kamera çok kötü çekim yapıyor ve zoom %10 geçtikten sonra tamamen bulanık çekiyor. Bundan önce olan s9 şu an bundan daha güzel çekim yapıyor bu telefona verilen paraya yazık her gelen güncelleme daha da kötü oluyor. Bunun bir çözümü olması lazım

Samsung Telefon S22 Ultra Güncelleme Sonrası Pin İstiyor

22 Temmuz

Samsung s22 Ultra güncelleme sonrası pin istiyor saçma bir şekilde. Ve şu an hiçbir şekilde açamıyorum. Acil yardim talep ediyorum. İsimle ilgili önemli evraklar var içinde. Bu arada sim kartımda içinde değil. Sadece Wi-Fi ile bağlıydım internete. Geri dönüş olursa memnun olurum

0 Yorum

Samsung Telefon Şikayetvar üye markasıdır