Samsung Telefon ile ilgili
Cep Telefonu Ürün İncelemeleri
Kullanıcıların değerlendirip skorladığı tüm ürünleri incelemek için

Samsung A51 Kendi Kendine Kapanıyor

Damla 13 Mart 06:23

Samsung a51 marka telefonum var son güncellemesi olan Android 13 sürümünü yaptıktan sonra fark ettim ki telefonum kendi kendine kapanıp açılmaya başladı tam da garantisinin bittiği zamanlarda telefonda herhangi bir problem yok kaç kez fabrika ® ayarlarına dönsem de sorun çözülmüyor lütfen bununla ilgili bir geri dönüş sağlar mısınız? Şikayetleri okuduğum kadarıyla bu problemi tek yaşayan ben değilim.

Samsung Telefon Logo
Samsung Telefon13 Mart 17:03
Cep Telefonu Ürün İncelemeleri
Kullanıcıların değerlendirip skorladığı tüm ürünleri incelemek için

10 Mayıs

Samsung Galaxy Watch 5 Kullanamıyorum

Samsung Galaxy Watch 5 tüm özellikleri kullanamıyorum. Samsung elimizdeki ürünü tam kullanmamızı engelliyor. Yeni ama başka marka telefonum var. Samsung health monitor kuramıyorum Android sürümü desteklenmesine rağmen saatin can alıcı özellikleri kullanım dışı. Samsung çözüm bekliyorum.

07 Aralık 2022

Samsung Galaxy TAB E Kasıyor

Dün Samsung Galaxy TAB e tablet aldım bu tabletin sürümü düşük bir şey yüklemiyorum yazılım güncelleme gelirse memnum olurum bir de kasıyor yani tabletle bir şey yapamıyorum Android sürümü 4.4.4 yeni sürüm gelişe bunu istiyorum Android 5.0.

16 Temmuz 2022
Yusuf'un Teşekkür Mesajı

“Her şey için çok teşekkür ederim.”

Samsung Telefon Donma Ve Ekran Açıp Kapanma

Samsung j7 core telefonum hard reset attığım halde dönüyor, fabrika ayarlarına dönmek dışında ne yapılabilir? Android 9 dan önceki sürüme dönüş yapıla...

2 Yorum

Bilal
Bilal

Aynı sorun bende de var bir anda kapanıyor Samsung Galaxy yazıyor siyah ekranda öylece bekliyor

Damla

Buradaki şikayetlerden anladığım kadarıyla güncellemeyle alakalı bir sorun umarım en kısa zamanda düzelir çünkü telefonda hiçbir şey yapamıyorum :(