Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Samsung Telefon ile ilgili
Kullanıcıların değerlendirip skorladığı tüm ürünleri incelemek için

Samsung A50 Isınma Uyarısı

Özlem
Özlem 04 Şubat 15:34

Yaklaşık 3 yıldır kullanmakta olduğum Samsung ® A50 telefonum herhangi bir ısınma olmamasına rağmen, dünden beri sürekli ısınma uyarısı veriyor cihaz kapanacak diyor sonra açıyorum düzeliyor gibi oluyor ama şu an tümden kapandı ve işin kötü yanı şarja da izin vermiyor şarjım düşüktü. Çok aşırı uygulama kullandığımı düşünmüyorum neden böyle oldu anlamıyorum. Ama erisinde kişisel bilgilerim var ve en önemlisi de işlerimin en yoğun olduğu günlerde gayet iyi çalışan telimin bu sorunu çıkarması büyük şanssızlık. Buradaki şikayetlerden de gördüğüm kadarıyla Samsung A50 modelinde böyle bir sorun var. Samsung markasının acilen bu soruna bir çözüm bulmasını istiyorum

Samsung Telefon Logo
Samsung Telefon04 Şubat 15:52
Cep Telefonu Deneyim Raporları
Kullanıcıların değerlendirip skorladığı tüm ürünleri incelemek için

02 Şubat

Samsung Telefon A50 Arka Kapak Lekesi

Bende A50 sahibi bir kullanıcıyım. Aynı zamanda aldığım günden bu yana kılıfla kullanıyorum. Fakat telefon arka kapağında benek benek lekeler oluştu. Bu görünüm beni rahatsız ediyor açıkçası, ne kadar uğraşsam da geçmiyor. Samsung gibi büyük firmanın, bu soruna çözüm bulacağından hiç şüphem yok. Uma...

Samsung Telefon A50 Arka Kapak Lekesi
30 Aralık 2022

Samsung Telefon A50 Telefonumda Wifi Çekim Sıkıntısı Yaşıyorum

Bende a50 kullanıcısıyım Wi-Fi internet kullanımında çok sıkıntı yaşıyorum. Ben her daim Samsung telefonu kullanıcısıyım başka marka telefon tercih etmedim bu zamana kadar ama kullandığım a50 çekim alanında galiba biraz sıkıntı yaratıyor. Wi-Fi bağlandığımda çekim güçsüzlüğü yaşıyorum.

06 Eylül 2022

Samsung Telefon A50 Kronik Sorunları!

A50 telefon kullanıyorum parmak izim hayatta algılamıyor telefonumdan nefret ettim ekranın arkasında önceden girdiğim uygulamalar kalıyor şarjı bir günü çıkartmıyor ekran koruyucu takarsam ekran dokunmatik algılamıyor telefon çok sıkıntılı beğenmiyorum!

01 Eylül 2022
Erkan'ın Teşekkür Mesajı

“Sorunumu Samsung a yakışır bir şekilde çözdükler Teşekkürler. Cihazımı teslim aldım inşallah bir problem çıkmaz bir daha anakartta Sorunlarımla ilgilenen Gizem hanıma teşekkürler ve tabii ki Gayrettepe Samsung / KVK servisine de teşekkürler.”

Samsung A50 Kapanıp Açılması

Samsung A50 cihazım garantisi bittikten sonra cihaz kendi kendine kapanıp açılmaya başladı günde 5 ya da 10 kere yapıyor bunu ve şarja takınca telefon...

20 Ağustos 2022

Samsung A50 Kendiliğinden Donuyor Kapanıp Açılıyor

Samsung A50 markalı cep telefonumu uzun süredir kullanıyorum fakat son 2 haftadır durduk yere kapanıp açılıyor ve aniden donuyor ama ısınmıyor ne yaptıysam ne ettiysem düzeltemedim telefoncuya götürdüm çözemedi konu ile ilgili yardımlarınızı talep ediyorum.