Samsung A33 5G Sıfır Cihazda Batarya Sorunu

Sektörünün en bilindik ve en güvenilir markası olarak tercih ettim. Zaten mevcutta da Samsung kullanıcısıyım. Haklarımızı muhafaza edeceğinize inanmak istiyorum. En kısa sürede ücretimin iadesini talep ediyorum.

İade talebim reddedildi. Yasal haklarımı kullanıp gecikme faizi ile iade haklarımı talep edeceğim. Bundan sonra asla Samsung kullanmayacağım ve kimseye tavsiyede bulunmayacağım. Yüzlerce şikayet alan kalitesiz markanız en kısa sürede hak ettiği yeri bulacaktır.
Samsung Galaxy A33 5G zayıf batarya
Henüz 3 gün önce aldığım telefonu orijinal şarj cihazı ile doldurduktan sonra kullanıma başladım. 1 saatlik navigasyon kullanımı sonrası şarjı %70' e kadar düştü. 2 saat sonra da %40'a indi. Sadece 5 saat içinde %30'a indi.
Yetkili servise gittiğimde cihazı kontrol edip şarjının azaldığını tespit ettiler, ancak iade edilecek bir durum oluşturmuyor şeklinde tarafıma cevap verildi.
Bataryası 5000 Mah diye sattığınız telefonun şarjı bu kadar olması kabul edilemez. İademi talep ediyorum, Tüm tüketicilere de hitap etmek istiyorum, Samsung ® A33-A53-A73 modellerinde onlarca şikayet vardı, servis dolup taşmış durumda, Samsung alırken defalarca düşünmenizi tavsiye ederim.
Umut özkoçak