Samsung A12 Şarj Sorunu

Samsung account hesabımda iki adımlı doğrulamayı istiyor, fakat numaramı değiştirdiğim için kod eski numarama gidiyor giremiyorum. Sorunumun çözülmesini istiyorum. Lütfen bu durum için yardım istiyorum. Şikayetim budur. Destek istiyorum lütfen.
Samsung s6 Lite tablet var yeni bir kalem alacağım fakat sitenizde yok ürün sadece 2 yıl kullanmak için ürünün yedek parça bulunmaması çok garip Samsung gibi büyük firmaya yakışmadı. Samsung müşteri hizmetleri aradım halde çözüm bulunamadı. Acil cevap bekliyorum
Bağlı cihaz USB'den şarj oluyor. Çıkıyor 2 aydan beri onu nasıl çözüm buluruz fabrika ayarlarına geri dönüş yaptım yine aynı telefonu sıfırladım değişen bir şey olmadı hiç Vodafone bayiliğine gittim onlarda uğraştı bir çözüm bulamadılar. Benim ne yapmam gerekiyor
Samsung A3 2016 telefonumu sıfırladım ama telefonu kuramıyorum. İlk kurulum yapılan e-postayı istiyor. Ona da hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Acil yardım edin. Lütfen e-posta Acil çözülmesini istiyorum. Yardımcı olun lütfen cihazı kuramıyorum. Bu yüzden kullanamıyorum.
Samsung A30 telefonum, hiçbir darbe vs olmadığı halde, bulanık çekim yapıyor, odaklanmıyor. Sadece 0.5 çekim yapıyor. Telefonu kamera ayarlarını sıfırladım olmuyor, fabrika ayarlarına dönderdim olmuyor. Telefonumun kamerasını kullanamıyorum, aciliyetli kimlik tanımlamalar yapmam gereken durumlar var...
Samsung Galaxy a12 şarj sorunu yaşıyorum. Daha öncesinde hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. 15 yildir telefon kullanıyorum Samsung ®'dan hiç şaşmadım ama kullandığım Samsung Galaxy a12 şarj sorunu yasamaya başladım. Yüzde 85e kadar doluyor üstü dolmuyor ve ağır ağır şarj alıyor