Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Samsung Telefon ile ilgili
Kullanıcıların değerlendirip skorladığı tüm ürünleri incelemek için

Samsung A11 Bağlantı Sorunu

Yasemin
Yasemin 03 Şubat 22:23

Samsung a11 telefonumda internet Wi-Fi bağlantısında Devamünlem işareti çıkıyor evdeki diğer cihazlarda olmuyor ama bu telefonda böyle evde fiber var ama kullanamıyorum Samsung ® almak bir pişmanlıktır ag ayarlarınıda sıfırladım yine aynı durum devam ediyor

Samsung Telefon Logo
Samsung Telefon04 Şubat 08:51
Cep Telefonu Deneyim Raporları
Kullanıcıların değerlendirip skorladığı tüm ürünleri incelemek için

02 Ocak

Samsung Telefon Hoparlör Kasılma Sorunu

1 ay dolmadı daha Turkcell bayiinden fatura üzerine Samsung A03 aldım. Kamerası zaten bulanık. Videolarda Hoparlörden değil ahizeden ses geliyor devamlı telefonu yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Haftada 2 3 defa donuyor ve kendine gelmesi uzun zaman alıyor. Devamlı kasıyor. Aldığıma pişman oldum...

03 Aralık 2022

Samsung A13 Pişmanlığı

Pasaj'dan Samsung A13 telefon aldım kurulumu yaptım telefon acildi sim kartı taktim ve sonrasında telefon kendi kendine kapandı. Geri açtım tekrar kapandı bu işlem 10 kez yaşadım 1 kez daha Samsung pişman etti telefonu açalı 5 saat oldu ve 14 kez kapandı acildi kendi kendine!

10 Kasım 2022

Samsung Telefon A50 Wi-Fi Bağlantı Sorunu

Samsung A50 wi-fi internet olmadan bağlı. Diğer telefon ve bilgisayar da herhangi bir problem yok. Güncelleme yaptım, sıfırladım hala aynı sorun. Diğer telefonlarda Wi-Fi bağlı bitek A50 cihazımda bağlı değil. Samsung pişmanlık resmen soğudum iyice. İki haftadan fazladır böyle.

03 Kasım 2022

Samsung A52 Kasma Sorunu

PUBG oynuyorum Samsung a52 ile çok ısınıyor ve inanılmaz kaşıyor çevremdekiler başka marka al dediler almadım çok pişmanım Samsung a52 pişmanlıktır bir daha asla almam Samsung dan arayacaklardı aramadılar Samsung pişmanlıktır. Telefon inanılmaz kasıyor

10 Haziran 2022

Samsung Telefon Şarj Çabuk Tüketiyor

Bir hafta olmadı Samsung a52 alalı şarjı bir gün bile gitmiyor hiç memnun kalmadım nasıl olacak onu da bilmiyorum. Samsung telefon tercih ettiğim için çok pişmanım.