tam yıldız tam yıldız tam yıldız boş yıldız boş yıldız 2.8
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Samsung Telefon ile ilgili bir şikayetin mi var?

Samsung Telefon Klasör

571 Şikayet
Şikayet Sıralaması
1 gün önce

Samsung Telefon Samsung Güvenli Klasör Şifre Sıfırlama Seçeneği Yok

Samsung s22 Ultra telefonumda bulunan güvenli klasöre giriş sağlayamıyorum. Şifreyi kabul etmiyor. Şifreyi unuttum seçeneği de çıkmıyor. Hiçbir şekilde klasörüme, doğal olarak içeriğinde bulunan verilere ulaşamıyorum. Ne yapmalıyım? En kısa sürede yardımcı olabilirseniz sevinirim. Aynı problemi yaşı...

Ece
2 gün önce

Samsung Telefon Güvenlik Klasörü Şifre Sıfırlama

Samsung A51 telefonu kullanıcısıyım. Güvenli klasör şifremi unuttum yanlış giriyorum şifre sıfırlama ekranı gelmiyor. Acil yardıma ihtiyacım var ne yapmam gerek? Artık uzun saat aralıklarında şifre denemesi yapabiliyorum. Samsung hesabım mevcut hesabımı kullanarak nasıl sıfırlayabilirim?

3 gün önce

Samsung Telefon Güvenli Klasör Şifresini Unuttum

Samsung a32 telefonunu kullanıcısıyım. Güvenli klasör şifremi unuttum yanlış giriyorum şifre sıfırlama ekranı gelmiyor. Acil yardıma ihtiyacım var ne yapmam gerek? 30 dakika sonra tekrar deneyin. Uyarısı çıkıyor. Önemli fotoğraflar var lütfen yardımcı olun.

3 gün önce

Samsung Telefon Hoparlör Cızırtısı Sorunu

Ekte faturada yer aldığı üzere, 05.03.2023 de henüz yeni olan 2 adet Samsung Galaxy S22 model cihazdan kendime ve eşime almış bulunmaktayım. Yeni alınan cihazlar ile uzun yola gittiğimizde hoparlör cızırtısı yaşamaktayız. Aramalar, Youtube.com uygulamasındaki videoları izlerken veyahut müzik dinlerk...

4 gün önce

Samsung Telefon Güvenli Klasör Şifremi Unuttum

S20 fe marka telefonumun güvenli klasör şifresini unuttum. Ve giriş yapamıyorum. Şifremi unuttum tuşu da yok nasıl açacağım ben bu klasörü açamıyorum. Nasıl yapacağız şifremi hatırlamıyorum ve her giriş denediğim zaman süre çok uzuyor. Yardımcı olursanız sevinirim

6 gün önce

Samsung Telefon Gizli Klasör Şifresini Unuttum

1 hafta önce

Samsung Telefon Güvenli Klasör Şifresini Unuttum

Samsung A32 telefonunu yeni kullanıcısıyım. Güvenli klasör şifremi unuttum yanlış giriyorum şifre sıfırlama ekranı gelmiyor. Acil yardıma ihtiyacım var ne yapmam gerek? 30 dakika sonra tekrar deneyin. Uyarısı çıkıyor. Önemli fotoğraflar var Lütfen yardımcı olun

1 hafta önce

Samsung Telefon S21 Fe Telefon Sıkıntıları

Samsung s21 fe telefonumda gizli klasöre son zamanlarda attığım bir sürü fotoğrafım kayboldu. Hiç birini bulamıyorum. Ayarlardan bir sürü yerden düzeltmeye bulmaya çalıştım ama olmadı. Eski attığım fotoğraflar duruyor ama son hafta attığım hiçbir fotoğrafım yok. Bu sorununun çözümü İçim yardım istiy...

Samsung Telefon Samsung Güvenli Klasör Şifremi Unuttum

Samsung A33 telefonunu yeni kullanıcısıyım. Güvenli klasör şifremi unuttum yanlış giriyorum şifre sıfırlama ekranı gelmiyor. Acil yardıma ihtiyacım var ne yapmam gerek? 30 dakika sonra tekrar deneyin. Uyarısı çıkıyor. Önemli fotoğraflar var Lütfen yardımcı olun

Samsung Telefon Güvenlik Klasörü Şifresini Unuttum

Samsung A32 telefonumda güvenli klasörün şifresini unuttum ve açamıyorum. Bu konuda kimden yardım isteyeceğimi bilmiyorum herhangi bir şifre sıfırlama yazısı ekranda gözükmüyor ne yapmam gerektiği hakkında bir fikrim yok yardımcı olmanızı rica ediyorum

Samsung Telefon Galaxy A23 Güvenli Klasör

Samsung Galaxy a23 telefonumda güvenli klasör oluşturmuştum, şifreyi unuttum hiçbir türlü şifre değiştirmiyorum, güvenli klasörü de kaldıramıyorum, ayarlardan baktım, internetten araştırdım, hiçbir türlü kaldırılmıyor güvenli klasör, kilitlendi hala. Acil düzeltin bunu.

Samsung Telefon Güvenli Klasör Şifresi

Samsung a53 kullanıyorum. Güvenli klasör açtım, desenli yaptım ama deseni unuttum. Kaç tane denedim olmuyor. Hatırlamıyorum. Şifremi unuttum yazısı da çıkmıyor. Yanlış girdikçe 5 dakika, 30 dakika, 60 dakika diye uzuyor. Telefonu kitleyecek. Acil yardım istiyorum, lütfen.

Samsung Telefon Samsung Güvenli Klasör Şifremi Unuttum

Samsung a33 telefonumun güvenli klasörünü kullanıyordum. Ama yakın zamanda şifresini unuttum. Ne kadar denesem de hatırlayamıyorum. Şifremi unuttum gibi bir bildiri de çıkmıyor hiçbir şekilde yenileyip açamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz bu durumu çözmem için?

27 Nisan

Samsung Telefon Güvenli Klasör Şifre Sıfırlama Ekranı Çıkmıyor

Samsung A53 telefonunu yeni kullanıcısıyım. Güvenli klasör şifremi unuttum yanlış giriyorum şifre sıfırlama ekranı gelmiyor. Acil yardıma ihtiyacım var ne yapmam gerek? 30 dakika sonra tekrar deneyin. Uyarısı çıkıyor. Samsung hesabım mevcut hesabımı kullanarak nasıl sıfırlayabilirim?

23 Nisan

Samsung Telefon Güvenli Klasör Şifremi Unuttum

Samsung A23 telefonumda güvenli klasörün şifresini unuttum ve açamıyorum. Bu konuda kimden yardım isteyeceğimi bilemedim aslında. Şifremi denedikçe yanlış çıkıyor ve tekrar denemem için süre veriyor bu süre 2 saate kadar çıktı. Şifremi unuttum vs gibi bir yerde çıkmıyor yardımcı olun lütfen

22 Nisan

Samsung Telefon Güvenli Klasör Sorunu

Samsung A33 telefonu kullanmıyorum kendiliğinden güvenli klasör şifreni yenile bildirimi geldi giriyorum red ediyor sıfırla dediğimde maile yönlendirme yapıyor yeniliyorum ama sonuç kısır döngü kafayı yiyeceğim yardım edin lütfen. Samsung cihazlarında bu sorun daha çok gibi

18 Nisan
Kerimcan sonuçtan çok memnun

Samsung Telefon Güvenli Klasör Şifresi Unuttum

Samsung a23 telefonumun güvenli klasör şifresini unuttum ve giriş sağlayamıyorum telefonu kapatıp açtığımda bildirim ekranında güvenli klasör kilitlen...

16 Nisan

Samsung Telefon Güvenli Klasör Şifre

Samsung S21 kullanıyorum. Güvenli klasör şifremi giriyorum ama şifre yanlış diyor. Unuttum seçeneği dahi yok account şifresini. Biliyorum o seçenek çıksa anında yenilenirim ama yok 250 karakteri doldurmak için yazıyorum yazıyorum yazıyorum yazıyorum yazıyorum yazıyorum

11 Nisan

Samsung Telefon Güvenli Klasör Ve Horlama Kaydı

Samsung s22 Ultra satın aldım önceki telefonum Samsung Note 9'du. Her iki telefonda da güvenlik klasörü mevcut fakat Note 9'da güvenlik klasörü. Aktif ettiğimde ekranda beliriyordu kapattığımda kayboluyordu s22 Ultra'da. Klasörü aktif ettiğimde ekrana çıkmıyor kapattığımda kendim ekrana sürüklediğim...

25 Nisan
Sıla Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Samsung Telefon, 8 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Samsung Telefon, 8 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100