Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Samsung Telefon ile ilgili
Kullanıcıların değerlendirip skorladığı tüm ürünleri incelemek için

J7 Prime Wi-Fi Sorunu

Handan
Handan 13 Ocak 23:11

J7 Prime telefonumda Wİ-Fİ'ye bağlandığımda ünlem işareti çıkıyor ve çok zayıf çekiyor, mobil veride de yavaşlama mevcut, bu yavaşlığın modemle alakası yoktur çünkü başka telefonlarda bu durum yaşanmıyor. Bu cihazın kronik sorunu sanırım. Yardımcı olursanız çok memnun olurum

Samsung Telefon Logo
Samsung Telefon14 Ocak 08:49
Cep Telefonu Deneyim Raporları
Kullanıcıların değerlendirip skorladığı tüm ürünleri incelemek için

Ali
2 gün önce

Samsung Telefon Kulaklık, Fotoğraf, Gönderim

Yaklaşık 5 ay önce aldığım Samsung A73 256gb telefonuma bugün type-c kablolu kulaklık aldım ama hiçbir şekilde kulaklık çalışmadı, takıldığı işareti dahi çıkmadı, kulaklıkta sorun vardır dedim ama başka bir telefonda çalışıyor, ayrıca telefonumda WhatsApp dan toplu fotoğraf gönderimi yapınca donuyor...

08 Kasım 2022

Samsung Telefon M31 Wi-Fi Sorunu

Samsun M31 cihazımda Wi-Fi çekmeme sorunu var durmadan ünlem işareti çıkıyor internette hiçbir şey yapamıyorum. Sorunun çözülmesini rica ediyorum. İlgilenirseniz çok sevinirim.

05 Kasım 2022
Bayram'ın Teşekkür Mesajı

“Müşteri ilişkileri çok hızlı. Bu açıdan teşekkürlerimizi borç biliriz. Ama sorunum çözümlenemedi. Uzaktan destek ile bağlandı kaybolan resimler için birkaç ayar yaptık yine de getiremedik geri. Olsun yine de yaklaşımları 5 yıldızı hak ediyor. En azından çözümlemeye çalıştılar.”

Samsung Telefon  A51 Fotoğraf Kaybı

Samsung A51 kullanıcısıyım. Galerimdeki resimlerden bazıları ünlem işareti çıkıp desteklenmiyor diyerek göstermiyor. Üstelik bu kullanmış olduğum ve y...

29 Ağustos 2022

Samsung Telefon Titreşim Ve Wi-fi Sorunu

Samsung m31s marka telefonum 1 Haziran 2022 güncelleme sonrası titreşim ara sıra gidip gelmeye başladı ve 3 haftadır titreşim yok ve wi-fi sorunu var kendi kendine ünlem işareti olup çekmiyor diğer cihazlar gayet iyi çekerken Samsung'da bu problem hiç memnun edici değil.

20 Temmuz 2022

Samsung Telefon M31s Wi-fi Bağlanmıyor

Trendyol'dan 6 ay önce aldığım Samsung m31 s telefon 2 aydır wi-fi sıkıntısı çekiyor. Sadece evde değil başka bir yerde de bağlanmayıp ünlem işareti çıkıyor. Wi-fi de sorun yok,5 farklı cihaz var onlar sorun yaşamıyor. İlk aldığımızda hiçbir sorun yoktu.