Samsung Telefon ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Mihrimah sonuçtan hiç memnun değil

Cep Telefonu Ürün İncelemeleri
Kullanıcıların değerlendirip skorladığı tüm ürünleri incelemek için

A51 Marka Samsung Telefon'um Kendi Kendine Kapanıp Açılıyor Ve Donuyor

Mihrimah
Mihrimah 30 Haziran 2022 22:25

Samsung A51 telefonumu 13.03.2020  de aldım. Garanti süresi dolalı daha 3 ay oluyor. Yeni güncelleme geldikten sonra telefonum kendi kendini açıp kapamaya ve donmaya başladı. Bir günde yaklaşık 30 40 kere kapanıp açılıyor. Bu durumun yeni gelen güncelleme ile ilgili olduğunu düşünüyorum çünkü ondan önce böyle bir sorun yaşamıyordum.

Yetkili servise götürdüm telefonu ve benden yaklaşık 2400 TL talep ettiler. Neymiş anakartında sorun varmış. Bu sorun tamamen üretimden ya da yeni gelen güncellemeden kaynaklıdır. Telefonumu ücretsiz tamir etmelerini söyledim lakin yapmadılar. Bir tüketici olarak bir telefonun ömrü 2 sene 3 ay değildir.

Resmen ayıplı mal satıyorlar ve onarım dahi yapmıyorlar. Telefonumu yetkili bayiye götürdüğümde ekranı logoda donup kalmıştı ve açılmıyordu en azından telefonumu açıp vermelerini rica etmeme rağmen onu bile yapmadılar. Eve ® telefonsuz dönmek zorunda kaldım. O gün mezuniyetim vardı törenime bile telefonsuz katıldım. Eve döndüğümde telefonu açabildim ama telefon yine kendi kendin sürekli açıp kapatıyor ve donuyor.

Yetkili servis çalışanlarının tavrı da hiç hoş değildi. Ayrıca cihaz garanti süresi dolduktan sonra ağır ayıptan dolayı kullanılamaz hale gelmiş ve zaman aşımı süresi geçmiş olsa bile tüketici, haklarını kullanabilir. Bu tüketiciyi koruma konunda belirtilmiştir. Benimle aynı durumda olan varsa diye yazıyorum ben Tüketici Hakem Heyeti ®'ne başvuru yaptım sizlerde yapın bence.

Bu sitede benimle aynı sorunla karşılasan insanlar gördüm demek ki bu durum artık tesadüf değil. Kesinlikle üretimsel yazılımsal bir sorun. En kısa zamanda sorunumun çözülmesini talep etmekteyim. Telefonu ya onarıp bana teslim edin ya da yenisini verin aksi takdirde haklarımı sonuna kadar arayacağımı buradan bildiririm. Heyete de başvurumu yaptım gerekirse mahkemeye başvururum.

Samsung Telefon Logo
Samsung Telefon01 Temmuz 2022 08:59
Mihrimah
Mihrimah01 Temmuz 2022 23:55

Beni arayıp yüzde 50 indirimli yapabileceklerini söylediler lakin benim bu fiyatı ödeyecek durumum yok. Samsung gibi bir markanın böyle bu kadar şikayet varken müşterileri mağdur etmesi markanın imajını yerlere düşürüyor kanaatimce. Tüketici hakem heyetinden sonuç bekliyorum artık.

Cep Telefonu Ürün İncelemeleri
Kullanıcıların değerlendirip skorladığı tüm ürünleri incelemek için

1 hafta önce

Samsung Galaxy A20s Sürekli Kendini Yeniden Başlatıyor

Samsung Galaxy A20s marka cihazım var. Oyun oynarken ya da Facebook, Instagram gibi uygulamalarda gezinirken sürekli kendini yeniden başlatıyor. Samsung Members uygulamasına yazıyorum, hata raporu gönderiyorum. Cihazı yetkili servise yollayın diyorlar, yedek cihazda vermiyorlar. Fabrika ayarlarına g...

17 Kasım 2022

Samsung Telefon Sürekli Kendini Güncelleme İsteği

Samsung a52 telefonumu sürekli güncellememe rağmen hala güncelleme geliyor. Bu sorundan muzdarip arkadaşların olduğunu görünce bende şikayetimi yazmak istedim. Bir de cihazımın bataryası doğru düzgün kullanmama rağmen ikinci gün bitiveriyor.

13 Temmuz 2022

Tam Olamamış Samsung Telefon'lar

En son 2004 yılında Samsung telefonumdan ağzım yandıktan sonra tövbe etmiştim. Aradan geçen 18 yılın ardından sonra bir şeyler düzelmiştir diyerek Samsung s20 fe snapdragon işlemcili telefonu aldım. Pek bir şey değişmemiş, yine kronik sorunlar, çalışmayan veya işlevini tam olarak yapamayan özellikle...

1 Yorum

Murat
Murat

Aynı sorun bende de oldu benimkide a 51 güncelleme yaptım ondan sonra telefon donup kapanıyor açılıyor sonra bu böyle devam edip duruyor telefonu kullanamaz hale geldim buraya yazdım Samsung firmasından konuyla alakalı bir çözüm önerisi görmedim