20 Ekim 2016

Samsung Mobile'da  Yasal Süre İhlali.

Ben 19.09.2016 tarihinde Note 5 cihazımı KVK Bostancı teknik servisine verdim. Bana 20 iş günü olan yasal sürem içerisinde tek bir bilgi mesajı dahi atılmadı. Yasal süre dolunca müşteri hizmetlerini 12.10.2016 tarihinde aradım ve sıfır cihaz talebi açtım. Arkadaşlar bana bir iki gün içerisinde bilgi verileceğini söylediler. Benim aklımda kanuna göre sadece sıfır cihaz almak vardı. Tam bir haftada en az 5 kere arayıp, sıfır cihaz talebime bir de hızlandırma eklettirdim. Bunun yanında beni bilgilendirmeleri için bilgi mesajı, maili v. s istedim. Henüz bir dönüş olmadı.

Az önce tekrar aradım ve kanunu ihlal ettiklerini söyledim. Sıfır cihazın verilmesi için onay verecek arkadaşlara ulaşmam gizlilik ilkesi gereği yasakmış. Oradaki arkadaşlar bilgi alma hakkımı çiğnediler ve 1 ay süreyle beni müşkül duruma soktular. 1 haftadır bana verilen tek cevap "bekleyin" oldu.

Metehan 216 Okunma

Cevaplar

  • Samsung Mobile Temsilcisi06 Aralık 2016

    Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz.Başvurunuz ile ilgili, şikayet çözüm merkezimiz sizinle irtibata geçecektir. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi www.samsung.com.tr adresinin bize ulaşın bölümünden iletebilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye www.samsung.com.tr

  • Metehan 03 Kasım 2016

    Şu anda bu aşamadayım; doa Bekliyor - Üretici Onayı Bekliyor bilmem artık kaç senede alırım telefonumu

  • Metehan 24 Ekim 2016

    Merak eden arkadaşlar için yazıyorum, hala bir dönüş alamadım. Herhanlde samsungtaki arkadaşlar kanunu okumasını bilmiyor. S7 patladı diye evlat acısı mı çekiyorlar nedir arkadaş anlamadım gitti. Bilmezdim bunların böyle çorbacı zihniyete olduğunu. Samsung koreye mail attım. Bakalım onlar bunların kulağını ne zaman çeker.

  • Metehan 21 Ekim 2016

    6739933 şikayetime istinaden; Mail adresimdeki mail, bana 1 aydır anlatılan masalın yazılı hali. Bu kadar çözüm üretemeyen bir firmadan telefon aldığım için en güzel lanetlerimi geçiriyorum içimden. İstek şikayet mail adresi atmışlar bana, tıklıyorum açılmıyor bile. Böyle teknoloji düşmanlarını o firmaya alan kişilere de yazıklar olsun. Şimdi sıra mahkemede. Buradan da bir sonuç çıkmadı. Şimdi müşteri hizmetlerini arayıp önüme gelene kayacağım fırçayı.

  • Metehan 20 Ekim 2016

    İlginiz için teşekkür ederim. Kısa sürede çözülmesi dileğiyle.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön