04 Ağustos 2015

Samsung Mobile Para İadesi Sorunu..

Saygıdeğer firma tüketici heyet kararı ile telefonumun ücreti geri ödemesi çıkmıştır. Samsung yetkili kişi aradı bana telefonu servise verin paranızı alın dendi bende Ankara simge servisine 01.07.2015 tarihinde kimlik fotokopisi iban numarası ile teslim ettim. Bana 15 veya 20 gün içinde paranız yatar dendi.

Neredeyse 1.5 ay olacak halen ses yok 3 kere müşteri temsilciliğini aradım her defasın da aynı lafı tekrarlıyolar. Muhasebe aşamasında aranacaksınız aradan 1 hafta geçiyor arıyorum bu sefer başka kişi malum aynı kelime muhasebe aşamasında aranacaksınız ama servise cihazı cihazı teslim edip almaya giderken hemen arıyorlar. Düzeldi mi diye kullanmadan nasıl anlaşılacak paraya gelince arayan yok.

Murat 110 Okunma

Cevaplar

  • Murat 27 Ağustos 2015

    01 07 2015 tarihinde mahkeme karar ile simge elektronik servisine telefonumu teslim ettim bana paranız 15 ile 20 gün hesabınıza yatar denildi nereyse 2 ay olacak o kadar aramamam rağmen ne geri dönüş yapıyorlar ne de sahip çıkıyorlar hep aynı kelimeleri soluyorlar dinlemekten bıktım aynı kelimeleri pazartesine kadar param yatmasa mahkeme kararı icra takibini başlatacağım

  • Murat 11 Ağustos 2015

    Bekliyelim mi dahaaa ne zaman arıyacaksınızzzz

  • Murat 09 Ağustos 2015

    Şikayetim 5 ğünü ne arayan var ne de soran ya birde bu cıhazı servise verdikten sonra alınca aramasanız ya hemen kapıdan cıkar cıkmaz arıyosunuz da şimdi niye aramıyosunuz kimi kandırıyosunuz

  • Murat 08 Ağustos 2015

    Yeter artık bir arayınnnnnnn aranacaksınız deniliyor ne arayan var laf olsun diye aramayın parayı ne zaman vereceksiniz diye arayınelimizi verdik kolumuzu alamıyoruz yeter artık

  • Murat 06 Ağustos 2015

    Servise arızalı cihaz verıpte aldığınızda kapıdan cıkmadan hemen ararlar ama işlerine ğelmedimi arame azlar bilği vermezler niye aramadınıx kaç ğün sonra aranacam aranınca kesın bı ğün verılecekmi yoksa yine aynı kelimeler mi solenecek

  • Murat 06 Ağustos 2015

    Servise arızalı cihaz verıpte aldığınızda kapıdan cıkmadan hemen ararlar ama işlerine ğelmedimi arame azlar bilği vermezler niye aramadınıx kaç ğün sonra aranacam aranınca kesın bı ğün verılecekmi yoksa yine aynı kelimeler mi solenecek

  • Samsung Mobile Temsilcisi04 Ağustos 2015

    Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili, şikayet çözüm ekibimiz sizinle irtibata geçecektir. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi www.samsung.com.tr adresinin bize ulaşın bölümünden ve 4447711 numaralı çağrı merkezimizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye www.samsung.com.tr

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön