20 Eylül 2013

Samsung Değişim İstediğimi Kabul Etmiyor!

18.06.2013 tarihinde aldığım Samsung çamaşır makinesi ötüyor. Bunun için çağrı merkezi olan 4447711'den 15 gün içinde iki ayrı servis talep ettim. Sorunun kazan olduğunu ve değişmesi gerektiğini söylüyorlar. Ben bunu kabul etmiyorum. Zira makine daha üç aylık ve de ayıplı. Zira benim dışımda da bu sorunu yaşayanların olduğunu internette ki şikayet formlarından öğrendim. Makinenin değişimini talep ettim , kabul etmiyorlar.

Fatma 114 Okunma

Cevaplar

  • Fatma 26 Eylül 2013

    Haklısınız.Cevap verdiler.Ancak,değişen bir şey yok.Aynı şeyleri tekrarlamanın dışına çıkmıyorlar.Yazılı cevap vermelerini talep ettiğimde ;yazılı cevap veremeyeceklerini dile getirdiler.Tarafıma yazılı cevap verilmesinden kaçınılması düşündürücü. Tavır ve davranışları bana güven vermiyor..Bu konuda başka ne yapabilirim..İnternetten edindiğim bilgiler servisin değişen parçaya garanti vermediği şeklinde..Ayrıca:gelen yetkili servis; defalarca talep etmeme rağmen form vermemekte ki ısrarcı tavrını sürdürüyor.

  • Fatma 26 Eylül 2013

    Haklısınız.Cevap verdiler.Ancak,değişen bir şey yok.Aynı şeyleri tekrarlamanın dışına çıkmıyorlar.Yazılı cevap vermelerini talep ettiğimde ;yazılı cevap veremeyeceklerini dile getirdiler.Tarafıma yazılı cevap verilmesinden kaçınılması düşündürücü. Tavır ve davranışları bana güven vermiyor..Bu konuda başka ne yapabilirim..İnternetten edindiğim bilgiler servisin değişen parçaya garanti vermediği şeklinde..Ayrıca:gelen yetkili servis; defalarca talep etmeme rağmen form vermemekte ki ısrarcı tavrını sürdürüyor.

  • Samsung Temsilcisi26 Eylül 2013

    Kullanıcımız ile konu hakkında görüşülmüştür. Cihazın durumu ile ilgili bilgi verilmiştir. Konu ile ilgili sorun yaşaması halinde, Samsung Çağrı Merkezi ile iletişime geçilmesi yönünde bilgilendirme yapılmıştır. Değerli müşterimiz, Samsung ürünleri hakkında sormak istediklerinizi 444 77 11 numaralı hattımıza ya da www.samsung.com.tr internet sitemizde "Bize Ulaşın" bölümüne iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Samsung Çağrı Merkezi

  • Fatma 23 Eylül 2013

    İşaretlediklerim,memnuniyetsizliğimdir.

  • Fatma 21 Eylül 2013

    Tarafıma en kısa zaman da bilgi verilmesini rica ediyorum.Saygılarımla .. Fatma Yıldırım..

  • Fatma 21 Eylül 2013

    18.06.2013 tarihinde Kadıköy Serasker Caddesi’ndeki GÜRSEY ELEKTRONİK sanayi ticaret .A.Ş.ye bağlı , Samsung Bayii’nden bir çamaşır makinesi aldım. 19.06.2013 .te evime teslim edilen makinenin; orada beğendiğim ve parasını ödediğim makineden farklı bir model evime gönderildi. Montajı yapıldı. Fakat söylendiği gibi bana fatura bırakılmadı. Çamaşır yıkamaya başladım. Makineden tuhaf bir koku geldiğini hissettim. Servisi aradım. Servis bana 1 hafta-15 güne kadar geçeceğini söyledi. Programın bitmesini bekledim. Çamaşırları çıkarttım ve fark ettim ki makinenin kazanının dizaynı bayide bana gösterdikleri ve benim beğenmiş olduğum makinenin iç dizaynından farklı. Satış Temsilcisi Ünal Bey’i aradım. Benim mağazada gördüğüm modelin gelmediğini ve bir de koku olduğunu söyledim. Servisle konuştuğumu ve kokunun 15 güne kadar geçeceğini söylediklerini de belirttim. O da bana “Farklı ürünün gelmesi mümkün değil Fatma Hanım, benim gösterdiğim ürün demoydu. Gelen üründe bu yüzden farklılık olabilir ama aslında aynıdır” dedi. Ben de ikna oldum. Bunun üzerine de işlerim nedeniyle memleketime gittim. 3 hafta sonra döndüm. Çamaşır yıkarken makinedeki kokunun yanı sıra bir de öttüğünü farkettim. İnternetteki forumlarda da Samsung makinelerin öttüğüne dair şikayetler okudum. Bunun normal olmadığı kesindi artık. 27.08.2013 tarihinde Samsungun 4447711 nolu çağrı merkezinden “ 4138086601 “ kayıt numarasıyla servis çağırdım.28.08.2013 Servis geldi. Ötme olduğunu o da kabul etti. Biraz uğraştı. Form verdi ve cihazda ki mekanik ses giderildi şeklinde not düştü. Ses tekrarladığında servis çağırmamı söyledi. Bir dahaki makineyi çalıştırmamda tekrar servis çağırdım çünkü ötme devam ediyordu.Satın aldığım mağazayı aradım. Mağazadan bana servis geldiğinde aramamı söylediler ve ben de öyle yaptım.31.08.2013 tarihinde 4447711 nolu çağrı merkezinden tekrar servis istedim. Servis kayıt numarası “4138496716 “idi. Gelen servis elemanları benim anlatımlarım üzerine makineyi kontrolden geçirdiler. Servis kazanda arıza olduğunu ve kazanın değişmesi gerektiğini söyledi. Ben de mağazayı aramış olduğum için servis elemanı ile mağazadakiler konuştu. Servis elemanı kazanı değiştireceğini söyledi. Ben ise kazanın değişmesini değil, komple makinanın değişmesini istedim. Çünkü makineyi yeni almıştım ve çok az kullanmıştım dolayısıyla kullanımdan kaynaklanan bir arıza olamayacağı için makinenin değişmesini talep ettim. Servis elemanları bu isteğime tepki gösterdiler. Bu konuyu firmayla konuşacaklarını söylediler ve bana servis formu vermeden gittiler. Bunun üzerine mağazayı aradım. Hem makineyi farklı model gönderdiklerini, hem de şimdi arızalı çıkınca makineyi değiştirmeyi kabul etmediklerini söyledim. Bana değiştirmeyeceklerini, Tüketici Hakem Heyeti’ne gitmemi söylediler. Makinenin arızalı olmadığını, sadece kazanın değişeceğini söylüyorlar. Makine arızalı değilse kazan neden değişir? Yeni alınıp da daha arızalı bir makine nasıl olur? Ayrıca bana çözüm konusunda yardımcı olmak yerine “Beyaz eşya şans işidir ne yapalım hanımefendi?” gibi bir cümle de sarf ettiler. Bir de bütün bunlardan sonra mağazaya gidip bana hala ulaşamayan faturamı almak istediğimde orada vermediler. Ben sonra telefonla tekrar faturayı istedim. Neden ısrarla faturayı vermediklerini sordum. Bana yine tepki gösterdiler ve “tamam hanımefendi göndeririz faturanızı” diyen baştan savma bir ifade kullandılar. Oysa ben hakkım olmayan bir şeyi istemiyordum. Ancak 13.09.2013 tarihinde fatura bana ulaşabildi. Makineyi değiştirmeme nedeni olarak alınmasının üzerinden 3 ay geçmesini bahane ediyorlar. 1 ay geçip de şikayetimi bildirmediğim için değiştirmiyorlarmış. Halbuki bana faturasının ürünle birlikte geleceğini söylemişlerdi. Ürünü getirenler de postayla geleceğini söylediler. Fatura için de birkaç kez aramama rağmen fatura elime yeni geçti. Yeni alınan bir ürünün faturası 3 ayda gelebiliyorsa şikayetleri ve değiştirme talebi de 3 ay içinde yapılabilir öyle değil mi? 13.09 2013 .te tekrar 4447711 nolu çağrı merkezini aradım.”4138915434” sayı numarasıyla yeni bir servis açıldı.Servisten ses çıkmayınca yetkili birimleri aradım. 16.09.2013 te telefonla aradı.Evdeyseniz çamaşır makinesini alacaklarını ve de kazanını değiştireceklerini söylediler.Üç aylık makinenin kazanının değiştiği nerede görülmüş dedim.Aldığım cevap tehditkardı.Siz bilirsiniz .O halde arıza kaydınızı kapatıyorum. Deyip telefonu kapattı.İçinde bulunduğumuz çağda,beyaz eşyanın şans olduğuna dair kullanılan cümleyi bir kez daha duymak istemiyorum. Bana satılan ayıplı makinenin, sağlam olan makineyle değiştirilmesini talep ediyorum...Müşteriyi değerli kılan sözler değil.Davranış biçimleridir..

  • Samsung Temsilcisi20 Eylül 2013

    Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz şikayetiniz ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır. İncelemelerin sonucu hakkında tarafınıza kısa süre içerisinde bilgi aktarılacaktır. Samsung Ürünleri hakkında sormak istediklerinizi 444 77 11 numaralı hattımıza ya da www.samsung.com.tr internet sitemizde "Bize Ulaşın" bölümüne iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Samsung Çağrı Merkezi

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön