05 Nisan 2016

Samsung 3700 TL'ye Aldığım Televizyonun Panel Değişimine 4000 TL İstediler!

21.12.2014'te 3700 TL'ye uE5 5hu7100 model TV aldım. 02.04.2016 da (TV 16 aylıkken-8 ay garantisi var) kendi hatamla paneli kırdım. Eve gelen servis panel değişimine 4000 TL dedi. TV'yi 16 ay önce 3700 TL'ye aldım; bu fiyata 4000 TL üzerine 2 bin TL ekleyip daha iyisini alırım dedim. Servis elemanı açıkça firmanın amacının zaten televizyon satmak ve bu döngüyü sağlamak olduğunu ve bu nedenle panellerin bu kadar pahalı olduğunu söyledi. Şu an yeni TV alacak gücüm olmadığı için TV'yi tamir ettirmeyi kabul ettim. Ama ödemeyi de taksit yapmıyorlarmış, peşin 4000 TL istediler. Bunu da öğrenince şok üstüne şok yaşadım. Kendi paramla (taksitle) TV'yi yaptıramıyorum. Bu durumda TV çöpe gidiyor. Gerçekten Samsung kullanıcı müşterilerini mağdur etme yönünde çok iyi bir taktik geliştirmiş. Çok yazık. Bu şekilde daha fazla satış yapabileceğini mi düşünüyorlar acaba? Bir daha Samsung alır mıyım?

Oktay 1.284 Okunma

Cevaplar

  • Oktay 05 Nisan 2016

    Evet herkese standart kalıplaşmış cevap mesajınızı bana da yazmışsınız... Sanki müşterilerinizle çok alakadarmış gibi görünmeye çalışmak için, şikayet edilir edilmez bu hazır kalıp (yalan) mesajı yazmaktasınız... İrtibata geçeceğinizi hiç sanmıyorum; ayrıca da geçsen ne olacak? Bana bedava televizyon mu vereceksiniz?:) Bir de o en başta herkese yazdığınız Değerli Müşterimiz var ya; Haaaa işte O ben değilim... Ben sizin değerli müşteriniz falan değilim... Siz müşterilerinize değer veriyor olsaydınız; an itibarı ile tüm zamanlar toplamında 4581 şikayet alma sayısına ulaşmamış olacaktınız. Yaptığım incelemelerde tüm zamanlarda en çok şikayet sizde (başı çekiyorsunuz). Arkanızdan da LG koşuyor.

  • Oktay 05 Nisan 2016

    Bu arada mesajları sırayla yazınca ilk yazdığım en altta kalıyor. Lütfen mesajları en alttan üste doğru okuyunuz... Bir de ben şikayetin/mağduriyetin medyada ses getirmesi için işe yaramaz ürününüzü herhangi bir Samsung bayisi önüne getirip burada açıklama yaptıktan sonra üzerine benzin döküp yakmayı düşünüyorum. Ama hangi bayinin önünde bunu yaparsam daha etkili olur ve ses getirir şu an bunu düşünüyorum. Müşteri hizmetleriniz bu konuda yardımcı olabilir mi bana?

  • Oktay 05 Nisan 2016

    Hızlanın sizi yakalamasın lg...tv konusunda en az şikayet Sony Eurasia de... Tüm zamanlarda 500 şikayeti var... 4500 nereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 500 nere? Şimdi Sony Eurasia'li olma zamanıdır...

  • Oktay 05 Nisan 2016

    Evet herkese standart kalıplaşmış cevap mesajınızı bana da yazmışsınız... Sanki müşterilerinizle çok alakadarmış gibi görünmeye çalışmak için, şikayet edilir edilmez bu hazır kalıp (yalan) mesajı yazmaktasınız... İrtibata geçeceğinizi hiç sanmıyorum; ayrıca da geçsen ne olacak? Bana bedava televizyon mu vereceksiniz?:) Bir de o en başta herkese yazdığınız Değerli Müşterimiz var ya; Haaaa işte O ben değilim... Ben sizin değerli müşteriniz falan değilim... Siz müşterilerinize değer veriyor olsaydınız; an itibarı ile tüm zamanlar toplamında 4581 şikayet alma sayısına ulaşmamış olacaktınız. Yaptığım incelemelerde tüm zamanlarda en çok şikayet sizde (başı çekiyorsunuz). Arkanızdan da LG koşuyor...

  • Samsung Temsilcisi05 Nisan 2016

    Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili, şikayet çözüm merkezimiz sizinle irtibata geçecektir. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi www.samsung.com.tr adresinin bize ulaşın bölümünden ve 4447711 numaralı çağrı merkezimizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye www.samsung.com.tr

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön