Sahibinden Ne Kadar Güvenli Lütfen Okuyunuz

Ben sizi aradım siz beni aradınız ama bir çözüm oluşmadı ne haliniz varsa görün dediniz kısaca sizin güvenlik açığınızın cezasını bana çektiriyorsunuz yani kurumsal bir firma amatör bir yaklaşım çok saçma lütfen doğru departmanda doğru kişi ile iletişim sağlayın benim bahsi konumla risk departmanı ne alaka borsa işlemimi benim bulunduğum konu bu kadar amatör yaklaşım biraz saçma olmuyor mu ben sizden mağduriyetimi gidermenizi istiyorum siz bana savcılığa gidin diyorsunuz çünkü ben salağım aklıma gelmiyor siz bana fikir veriyorsunuz siz niye gitmiyorsunuz siz neden demiyorsunuz benim adımı kullanıyorlar güvenlik açığımı buldular milletin parasına göz koyuyorlar eğer bu bize ait değil dediğiniz siteyle bir alakanız yoksa tabi burda benim mi gitmem lazım sizin isminizle nasıl açabilirler bir site neden N11 diye açamıyorlar neden Trendyol diye açamıyorlar neden bu hatanızın arkasında durmuyorsunuz madem güvenli alışverişi sağlayamıyorsunuz neden bu işe girişiyorsunuz ya da neden hatanızın arkasında durmuyorsunuz ben size site adresini verdim siteyi açan kişinin numarasını verdim e bir zahmet savcılığa da gidin ekran videosuna kadar kanıtlı delilli belge verdim siz bana bizi yormayın siz gidin halledin diyorsunuz hadi müşteriye değer vermiyorsunuz bari insanlığa bir değer verin lütfen sorunumla ilgili çözüm odaklı bir departmana yönlendirin ben borsa analizi istemedimki siz benim şikayetimi risk departmanına yönlendirdiniz
Öncelikle merhaba 5000 TL'lik bir alışveriş yaptım güvenli olsun diye bana gönderilen bu siteden yaptım isim hakkının tahminimce size ait olduğu ve sayfanın tamamen sizin uygulamanız dekoru ile süslenmiş olması çok garip değil mi site adresi https://sahibindengetpay.com/?id=22345739 5000 TL gönderdim ve sonra herhangi bir değişiklik görmeyince müşteri hizmetlerini aradım site bize ait değildir cevabını aldım yapacakları bir şey yokmuş onu öğrendim. Sitenin adresini verin. İptal ettirelim dedi 2 gün oldu. Site hala yerinde çok farklı düşüncelere dalıyorum acaba sahibinden bu siteye ortakmı eğer değilse niye böyle bir site mevcut isim hakkı alınmaması sizce mümkün mü nasıl başarabilmiş sıradan bir vatandaş sahibinden ismini kullanarak bir site açmış bak yine düşünmeden yapamıyorum. Acaba ortakmı hadi her şey benim art niyetli düşüncem olduğunu farz edelim neden kendi açıklarını kendi ihmalkarlığını kendi sorumluluklarını yerine getirmiyorlar ve bütün ceza bana kesiliyor. Bir de şikayetleri inceliyorum benden de çok var yeni bir olayda değilmiş hala güvenlik açığını tamamlayamamış olması beni ilgilendirmez aslında isim aynı site içeriği birebir aynı ismi aynı neden N11 ® değil neden Hepsiburada ® değil neden Trendyol ® değil neden sahibinden demek ki sizin açığınız var o yüzden siden rica ediyorum. Masrafımı karşılayın çünkü sorumluluk size ait siz bu açığınızı düzeltmiyorsunuz biz mağdur oluyoruz. Sorunumun çözülmesini ve para iademin yapılmasını istiyorum. Tarafıma ve sizden bir talebim var bu yaşadıklarımı ve düşüncelerimi cevabınız ve çözüm lerinizden sonra gerek benim gerek birkaç youtube ®r arkadaşlarımdan Youtube.com sayfasında ekran videosu be tamamen benim yorumlarımla bütün izleyicilerimle paylaşmak istiyorum. Bunun için izninize ihtiyacım olmasa da izninizi istiyorum çünkü ilgilenip benim zararımı karşılayacağınızı düşünmek istiyorum ve başına böyle bir şey gelen herkesin sizin le iletişime geçip mağduriyetlerinin giderilmesini isterim. 0541*****54 bu benim telefonum buradanda iletişim kurabiliriz sahibinden şimdiden teşekkürler