Sahibinden Giriş Onay Kodu SMS Gelmiyor!

07 Haziran

Sahibinden.com mobil uygulamasıyla hesabıma yurt dışından giriş yapmaya çalışıyorum, iki adımlı güvenlik doğrulaması açık olduğundan SMS onay kodu gerekiyor ve hesabıma kayıtlı aktif Türk hattımın burada açık ve kullanılabilir olmasına ve diğer benzeri sitelerden sorunsuz onay kodu vb. SMS gelmesine rağmen @sahibinden.com giriş için onay kodu bir türlü gelmiyor.

Tekrar tekrar deniyorum belki bu sefer gelir diye ama şimdi de "onay kodu hakkınızı doldurdunuz 24 saat sonra tekrar deneyin" uyarısıyla karşılaşıyorum. Müşteri hizmetlerini aradım kayıt oluşturdular ama sadece vakit kaybı! Derhal çözülmesini talep ediyorum.

Sahibinden Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 44 dk 31 sn
Sahibinden Logo
07 Haziran 15:05
07 Haziran 16:48

Gelişme : Sahibinden tarafından iletilen mailde 5 iş günü içinde dönüş yapılacağı yazıyor. Bu kadar uzun sürmek zorunda mı? İçerik : Değerli kullanıcımız, 07.06.2023 tarihinde ilettiğiniz ******** numaralı talebiniz işleme alınmıştır. Talebinizi 5 iş günü içerisinde inceleyerek, kayıtlı e-posta adresiniz aracılığıyla size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla.

Sahibinden Logo
14 Haziran 10:00
14 Haziran 11:15

Dönüş yaptım. Görüştük. Arayan temsilci SMS'in sistem tarafından gönderildiğini ve ulaşmış olarak görüntülediğini söyledi. Hala giriş şifresi yoktu, tamda o sırada tekrar deneyelim ve sistemden bana kodu manuel olarak vermelerini istediğimi söyledim, derken şans eserimi bilmiyorum ama kod SMS olarak geldi! Yinede teşekkür ederim. Ama buna benzer sorunu yaşayacak arkadaşlara tavsiye olarak temsilciyle görüşürken kod gönderin ve size söylesin, daha sonrasında 2 aşamalı güvenlik kodunu kaldırın ve ilerde sorun yaşamayın

Sahibinden Siteye Giriş Yapamıyorum.

07 Nisan

Hesabınızda Olağan dışı erişim tespit ettik diyor. Sahibinden'e giremiyorum. Bu sabah saatlerinde Sahibinden mobil uygulamasından gezinirken birden bu hatayı aldım. Biriniz lütfen yardımcı olsun acil ev kiralamam gerekiyor, ancak siteye giremiyorum. Destek kodu-CU06127R-0407

Sahibinden Siteye Giriş Yapamıyorum.

2 Yorum

Nilgun

Aynı sorunu yaşıyorum, yurt dışındayım ve doğrulama SMS i gelmiyor.

Said

Evet. Telefonum Türk hattım burda açık aktif kullanıyorum. Her türlü SMS geliyor tıpkı trdeymişim gibi. Ama sahibinden ve telegram uygulamalarından hiçbir şekilde gelmiyor.

Sahibinden Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı