Aytül sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden Firması Aynı İlan İçin İki Defa Ödeme Aldı

Sahibinden Firması Aynı İlan İçin İki Defa Ödeme Aldı
09 Haziran 2024 05:29

3 Haziran günü sahibinden.com web sitesinden ilan verdim. Ödeme yaptıktan sonra ödendi ibaresi yerine "ilanınız bulunamadı" yazısı çıktı. Ben de çekim yapılamadığını düşünerek tekrar aynı ilanı girip ödeme yaptım. Sonra fark ettim ki her İki ilan da işleme girmiş ve benden İki defa ücret alınmış. Resimde de alt alta ilanlar gözüküyor. Hemen sitenin şikayet/talep bölümüne mail yazdım ve ilanın kaldırılıp ücretimin iadesi istedim.
İki günde bir otomatik bir cevap geliyor, işleminiz sürüyor diye. Ben bu talebimin dikkate alındığını düşünmüyorum.
Sitenin kendi hatası nedeniyle İki defa ücret ödedim. İki ilanın alt alta yayınlanıyor olmasının hiçbir faydası yok. En kısa zamanda ilanın kaldırılıp ücretimin iadesini istiyorum.

09 Haziran 2024 08:59 (Şikayetten 3 saat sonra)

Aytül
Aytül
11 Haziran 2024 06:36

Merhaba. Şikayetimin neticesinde kısmi ödeme yapıldı. Ödemiş olduğum 869 TL yerine yarısı bile olmayan 401 TL iade edildi. Kullanım bedeli olarak kesilmiş. Ama ben yanlışlık olur olmaz 3 haziranda onlara durumu bildirdim ve zaten mükerrer ilanın kullanımından bir fayda görmek mümkün değil. En kısa zamanda ücretin geri kalanının da iadesini talep ediyorum.

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

İlan Yayınlama Sorunu Ve Para İadesi Mağduriyeti

11 Mart 2025 18:46
Olgun sonucu yetersiz buldu

Sistem Hatası Nedeniyle İlanım Yayından Kaldırıldı Ve Tekrar Ödeme Yapmak Zorunda Kaldım

31 Temmuz 2025 16:22

12 Haziran 2025 00:22