Sağlık Bakanlığı ile ilgili
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Sağlık Bakanlığı Ziver Tablet Ve Yayılan Uyuz Hastalığı

Berkay 13 Şubat 19:07

6 aydır u yuz hastalığı ile uğraşıyoruz geçmiyor arkadaş geçmiyor ziver diye ilaç çıkardınız 4 hap yuttuk ailecek onda da bir e yaramadı kaç defa wilkinson kullandık 3 gün geçmiyor kwellada da kullandık o da işe yaramadı .2. Doza mı geçmeliyiz ziver tablette anlamadım şuna artık kökten bir çözüm gelmeli ilk dozdan sonra kaşıntılar başladı 2. Doza geçelim mi kararsız kaldık.

19 Şubat

Sağlık Bakanlığı Uyuzda Ziver Tablet İşe Yaramıyor

Uyuz hastalığında ziver tablet işe yaramıyor kilomuza göre tabletleri içtik ve birçok doz içtik işe yaramıyor. Denemediğimiz krem denemediğimiz eczane karışımı kalmadı. Ailemle intihar etme boyutuna geldik. Covid'den kanserden beter hastalık. 6 aydır mücadele ediyoruz artık tükendik. Buna bir aşı bi...

03 Şubat

Sağlık Bakanlığı Uyuz Salgının Acilen Çözümünün Bulunması Gerekiyor

Binlerce insan yaklaşık 1 senedir ve zaman içinde artarak son 4-5 aydır uyuz hastalığıyla savaş veriyor. Bunlardan biri de benim. Krem, losyon vb. Şeyler kişiden kişiye etkisi değişiyor ama işe yaramayan insanlar bu beladan nasıl kurtulacak. Hastaneye gidiyorum doktorlar diyor ki bugün 100'ün üzerin...

22 Ocak

Sağlık Bakanlığı Kaşıntı  Bütün Vücutta Oluyor

Öneri ve talebim olacak; Covid 19, pandemiden önce cildiye bölümüyle ilgili bir rahatsızlığım oluştu. Rahatsızlığım şöyle; kaşık arasında siğiller oluştu ve kaşıntılar oluştu. Ayrıca yine mahrem bölgede, arka tarafta anüsün iç tarafında kenarlarda, siğil var, kaçınıyor, kaşıntı yapıyor. Bu da beni c...

3 Destekçi

26 Yorum

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun.

Seyhan
Seyhan

Benim kızım da oldu. 4 aydır uğraşıyoruz. Beyaz sirke de kullanın. Bayağı yakıyor ama iyi geliyor. Sprey şişeye biraz sulandırarak koydum, sade kullanan da varmış. Biraz rahatlattı. Kükürt losyon ve kükürt sabun da işe yarıyor gibi. Hafifledi ama tamamen geçmedi hala.

Merve

Kweleda ile kükürt karıştırın vücudunuza uygulayin. Ve duşlarınız da kükürtlü sabun kullanın, kükürt geçiriyor.

Ufuk
Ufuk

Ben uyuz hastalığına yakalndim her türlü ilacı denedim özele gittim devlete gittim sonra tekrar özel hastaneye gittim yaklaşık 1ay kadar travazol kullan dedi doktor gene yok sonunda Ziver hapı dedi 20li tablet aldım 3doz kullandım ve vermiş olduğum tüm paralar boşa gitti anlayacağınız ziverde bir ise yaramıyor

1 doz ziver + wilkinson ile başardım ben

İşe yaradımı

Makan
Makan

Doktor kontrolünde içmediyseniz 2. Dozu 12 gün ara ile ilk dozda kaç tane içtiyseniz aynı dozu kullanmak zorundasınız. 12 gün ara vermeden içmeyin zehirleme yapabilir. 50 yaş üzeri 2. Doz kullanımı sakıncalı olabilir doktora danışın eğer 50 yaş üzeri 2. Doz kullanımı olacaksa

Kübra
Kübra

Merhaba benimde eşim 1 ay oldu olalı Ziver 6tane birden içti zaditen her gece birtane içiyor halen anti-skab krem bir de 2 tane diprover iğnesi kullandı 1 hafta aralıkla 2. İğneden sonra kaşınmadı ama dünden beridir hafiften başlamış sanki bunlardan kullananınız var mı

Berkay

Geçti mi sizinki bende zirver almayı düşünüyorum

K. Agaist

Genital bölgedeki kitleler bende de var bu da uyuzdan dolayı oluyor, bu cuma doktor randevum var bunun hakkında soracağım

K. Agaist

Evet sordum, lokal olarak bir şey yapmana gerek yok dedi ve ziver yazdı. Ziver hapın ilk dozundan sonra kitlelerin şişikliği tamamen indi ama izleri kaldı, 2 3 günde kaşıntı yok oldu. 8. Gün civarı vücudumda 3 5 yeni ufacık yumurtaların çıktığını fark ettim ama kaşınmadı. 10. Gün ikinci dozu kullandım ve yeni bir odaya geçtim. Tüm bunları metrin losyon, kükürt, katran sabunuyla, çay ağacı yağı ile ve her gün temizlikle yaptım tabi. Şu an 11. Gün ve hiç kaşınmıyorum genitaldeki kitlelerinse izi kaldı ve çok çok az bir şişlikleri var. Fark edilmiyor bile. Umarım geçmiştir temizliğe ve rutine 1 ay daha devam edeceğim kaşınmasam bile.

Sordunuz mu?

Metin
Metin

2. Dozu kullandinmi dostum nasıl oldunuz geçmiş olsun

Berkay

Hayır dostum kullanmadım benim kaşıntım aşırı azaldı ama genital bölgemde sivilce yara tarzı şeyler çıkmaya başladı tabletten kaynaklı olabilir mi acaba

Şirin
Şirin

Haklısınız sağlık bakanı duymazdan geliyor

Hacer

Ben 3 doz aldım şu an çok iyiyim açıkçası yaralarım kapanıyor kaşıntım gitti ama yanında kremde kullanın doktorum bana elecon önermişti

Sevcan
Sevcan

Kesin çözümmü acaba kullanmadığım ilaç kalmadı

Mi Xiaomi
Mi Xiaomi

Bende aynı durumdayım uyuz oldum yardım edin 😔😔

Evet 3 hafta

Zeynep
Zeynep

Ziveri kaç gün arayla içtiniz 3 dozu öğrenebilir miyim lütfen

Turan
Turan

Toplamda 3 hafta mı kullandınız.

Ekin

Evet ikinci dozu da almalisiniz. Kilonuza göre doğru sayıyı alin hatta doktorunuza es zamanlı krem de yazmasını söyleyebilirsiniz.

Osman
Osman

2. Dozu aldıktan sonra 1 hafta içinde 3. Dozu da kullanmak zorunda kaldım Biodermine kükürt ardıç katranı çay ağacı üçünün karışımı sprey var vücut spreyi onu öneriyorlar. Ben şu an nemlendirici kullanıyorum. Yakın zamanda onu da alacağım.

Ekin

Bazı doktorlar hastalarına ivermektin ilaç doz kulandırırken sürme ilaçlar da veriyor. Yani hem iç hem dıştan destek gibi daha kesin çözüm olabilir diye dedim.

Merve

Dozu alırken mi kremde sürdünüz yoksa ilaç bittikten sonra mı mahvolduk kaşınmaktan