Saat Ve Saat Müşteri Temsilcisi Ve İade Sorunu

18 Eylül

Saat ve saat gibi kurumsal güvenilir bir firmada kesinlikle muhatap bulamıyorsun. Kargo kodu hata veriyor. İletişime geçecek tek kisi yok. Bilgisayar iade kargo kodu oluşturmayı tarif ediyor. Onu herkes yapıyor zaten. Urunu iade edemiyorum. MNG Kargo ® kodu kabul etmiyor.

Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 5 sa 14 dk
Saat & Saat Logo
18 Eylül 12:01

Merhaba Değerli Müşterimiz, Konu hakkında https://www.saatvesaat.com.tr/yardim üzerinden iletişime geçmenizi rica ederiz. Saygılarımızla

18 Eylül 12:22

Yardim kısmında telefon numarasına yönlendiriyor. Arayınca da muhatap yok. Bana nasıl iade talebi oluşturacağımı anlatıyor bilgisayar.

Saat & Saat Yetkili Biri İle İletişim Sağlamak İstiyorum

Ertuğrul
5 saat önce

Saat ve Saat firmasından hediye bir saat siparişi verdim ancak adresi yanlış seçtiğim için değiştirmem gerekiyor. Ne yazık ki telefon hattından ulaşamıyorum. WhatsApp hattının da bulunmaması nedeniyle iletişim kuramıyorum. Bu durum için bir çözüm talep ediyorum ve yardımınızı rica ediyorum.

Saat & Saat Müşteri Hizmetlerine Bağlanılmıyor

Büşra
2 gün önce

Sipariş ettiğim ürünü iade süresi geçmeden iade talebi oluşturup anlaşmalı kargo firması ile kargo şirketine verdim kargom firmaya ulaşmış olup firmadan red almıştır. Konuyla alakalı bilgi verilmeyip bir de müşteri hizmetlerine ulaşım sağlanamıyor hat sürekli düşüyor

Saat Ve Saat'te İade İmkansız

Hilal
3 gün önce

Saat ve Saat'ten aldığım 3 ürünün ikisini iade etmek istedim. Öncelikle web sitesinden almış olduğum iade kodu anlaşmalı kargo firmasının ekranlarında kesinlikle çıkmadı, müşteri hizmetlerini defalarca aradım ama hat bağlanmadan düştüğü için asla ulaşılamıyor. Yaklaşık yarım saatlik bir çaba sonucu,...

Saat & Saat Ürün Eline Ulaşmadı

Ümit
1 hafta önce

Saat & Saat firmasından 27.11.2023 tarihinde sipariş verdim. Dört gündür ürün elime ulaşmadı ve kimseye ulaşamıyorum. Kesinlikle memnun kalmadığım bir alışveriş deneyimi yaşadım. İstanbul'un merkezine bir ürün bu kadar sürede nasıl ulaşmaz? Telefonla aradığımda kimse açmıyor. Sitelerinden talep oluş...

Saat & Saat Ürünü İade Almıyor

Engin
1 hafta önce

18.11.2023 Sipariş No: 101437752 ürünü satın aldım, beğenmedim, geri gönderdim, neden olduğunu anlayamadık ret verildi. 1 haftadır firmaya ulaşamıyorum. Muhatap yok, ödemesi alındı, buradan herkese iletmek istiyorum, ürün almadan önce muhakkak şikayet var dan firmayı sorgulatın,

0 Yorum

Cevaplandı