RunexFx ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Ben sonuçtan hiç memnun değil

1 Destekçi

Runexfx Paramıza El Koyan Bir Firma

Ben
Ben 25 Aralık 2022 17:36

Runex fx’te yeni hesap oluşturdum. Deneme amaçlı $100 ile başladık. Karşılıklı çalışmaktan memnun kalırsak fonlamayı yükseltiriz dedik. Bu şekilde başladık. 23 Aralık 2022 günü runex fx ile forex piyasasında altın dolar işlemi açtım. 0.01 lotla $1795.44 işlemi açtığım fiyattı. TP $1792.50 olarak işlem aktif oldu. Fakat nasıl olduysa runex fx firması altın dolar fiyatına müdahale etti ve fiyatı 1984.35 dolara getirip hesabı stoplattı. O gün altın dolar en yüksek $1800 görüp düşüşe geçti. Ve bir süre sonra da benim TP noktama geldi.

Yani kar etmem gereken işleme runex fx firması bilinçli bir şekilde müdahale edip, hesabı eksiye düşürdü ve stoplattı. Sistemsel hatadır dedim ve yatırım uzmanım l*** g***ile WhatsApp’tan iletişime geçtim. Durumu anlattım, ekran görüntülerini ilettim. Aynı bilgilendirmeyi t*** b*** isimli, benimle iletişime geçen kişiye de yaptım. (zaten fake isimler. Bitmez bunlarda isim falan! ) fakat umurlarında olmadı adamların. Sallamadılar bile!. Ayrıca başka firma isimlerini kullanarak da insanları yanıltıyorlar.

1 Destekçi

05 Ocak

RunexFx Hesabımı Sıfırladılar Sonrada Silip Engellediler!

3 ay önce runexfx'ten f*** bey bana ulaşıp beni runexfx'e yatırım yapmaya ikna etti günlerce aradı sonunda 500 dolarla başladım ve hiç forex bilgim olmadığı içinde bir müddet hesabı yöneteceklerini söyleyip hesap yönetimi yapmaya da ikna edildim ve hesabımı l*** A***diye bir yatırım uzmanına teslim ...

2 Destekçi
02 Ocak

Runexfx Parama El Koydu!

Runex diye bir şirket l** g** isimli şahıs, hesabım kapandı kendi kendine ve tüm param içeride kaldı. Güya beni birisi arayıp hesabı açacaktı, fx şirketi paraya el koymak için kurtulmuş belli ki, parama el koydular. Bu şirket kapatılmalı sorumlular cezalandırılmalı!

3 Destekçi

2 Yorum

Gürol
Gürol

Tamamen katılıyorum. Elini veren kolunu kaptırıyor. Bir de makas aralığı deyip hesap yükseltelim dediyse bilin ki daha toparlayamazsınız. Olan parayı çektirmiyorlar ki ikigüne hesap stoplanıyor sıfırlanmış durumdasınız kesinlikle runex e ticaret yazılım firmasına yatırım yapmayın hele Levent Gürsoy ismini duyunca hemen kapatın

Black
Black

Levent'in ses kaydı var mı