Runex Fx Habersiz İşlem Yapıyor

Yusuf
04 Aralık 2022 17:55

Runex fx insanları yanıltıyor haberim yokken işlem açtılar sonra zarar edince D** bey telefona çıkmadı. Başka bir yönetici L** G*** senin paranı robota bağladık dedi. Daha bayram batmamışken satmak istedim satamadım çünkü sadece grafik aktifti siz satın tama dedi bir daha dönmedi mesajlarıma kimse dönmedi iki üç gün sonra paramın hepsi gitti ben aldatıldım.

08 Aralık 2022 12:41

Runex fx haberim yokken hesabı robota bağladı ve hesap battı. Runex fx müşteriden habersiz işlem yaparak robota bağlıyor şirketi buraya şikayet ettim. Hatalarını kabul ettiler paranı hesaba yatıracağız şikayeti sil dediler tamam dedim sildim fakat bana para yerine kredi verdiler arayınca biz öyle demedik dediler bende olanları tekrar yazdım başkalarının canı yanmasın.

06 Aralık 2022 17:34

Runex fx habersiz işlem yapıyor hesabını izinsiz robota bağlıyor hesabın batmasına sebep oluyor. Benim hesabın batmasına neden oldular bunu kabul ettiler. Kaybedilen parayı hesabınıza atacağız şikayetinizi siliniz dediler bende sildim ama atmadılar Bonus ve kredi olarak attılar ben ise kredi ve Bonus kabul etmeyeceğini söylemiştim. Hatalarını kabul ettikleri halde bakiyemi yatırmadılar.

profile profile
Yusuf
06 Aralık 2022 12:11

Runex fx ten Zeynep hanım beni arayarak sorunu çözdü teşekkür ederim

Ramazan

Bana da 100 dolar Bonus teklif ettiler beni 1350 dolar kadar zarar ettirip