Aracım Serviste Bekliyor: Bilgi Alamıyorum

Aracım Serviste Bekliyor: Bilgi Alamıyorum
22 Ekim 2024 23:571.923

Öndeki arabanın geri geri gelmesiyle fotoğraflarını paylaşmış olduğum küçük bir kaza geçirdik ve arabamı 07/10/2024 tarihinde RS otomotiv Maltepe adresine bıraktım. Müşteri temsilcim tamir yapacak firmanın henüz tamirat için parçayı almadığını iletmektedir. Aracım hala serviste ve bıraktığım gibi bir işlem yapılmadan beklemektedir. 22/10/2024 Aracımı ne zaman geri alabileceğimi bilmiyorum. Aramazsam asla geri bildirim yapılmıyor. Asla aracınızı bırakmamanız gereken bir işletme.

23 Ekim 2024 08:40 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Konuya ilişkin, inceleme işlemi derhal başlatılmış olup, RS Servis Müşteri İlişkileri Sorumlusu en kısa süre içerisinde, sizin ile iletişime geçecektir. Saygılarımızla RS Servis Genel Merkez

16 Kasım 2024 23:06

Genel Müdürlükten müşteri temsilcisi Özlem hanım süreçle yakından ilgilendi bu şikayet sonrasında yardımları için teşekkür ederim. Yardımları sayesinde iletişim kurabildim ve aracımı ertelemeler ile de olsa 5 hafta sonrasında teslim alabildim. Aracınızı bıraktıktan sonra servisten arayan soran olmuyor. Siz arasanız ulaşamıyorsunuz geri dönüş olmuyor tekrar asla tercih etmeyeceğim bir servistir.

RS Servis Aracımın Tamirini Yapıp Teslim Etmiyorlar!

Asli
10 Kasım 2023 12:263.198

01.11.2023 tarihinde aracımı Maltepe RS servisine ön tampondaki küçük bir yırtık için bıraktım. Bana en geç 08.11.2023 t...

RS Servis Aracımın Tamirini Yapıp Teslim Etmiyorlar!
1 Destek

RS Servis Maltepe'de Bilgi Alamama Ve İletişim Sorunu

Nebil
30 Haziran 2025 14:111.104

"Özellikle konunun çözüme kavuşmasını sağlayan P**** hanıma ve görevi sadece masa başı olmasına rağmen elini taşın altına koyup hizmet vermek için uğraşan Samet beye çok çok teşekkürler ederim"

RS Servis RS Oto Servis Maltepe Şikayet

Hüseyin
Hüseyin
RS Servis
21 Şubat 2024 14:452.922

RS Servis Maltepe servisine Ocak ayının ilk haftasında hasar ile ilgili evr...

2 Destek

RS Servis RS Araç Onarım Servisi İşini Yapmıyor

Ayhan
30 Haziran 2024 22:281.910

"Genel merkezden Pelda hanıma desteğinden ve ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum. Servis sorunlarının giderilmesinde organizasyonu çok başarılıydı. Var olan sorunlar giderildi. Aracımı teslim aldım."

RS Servis RS Araç Onarım Servisi İşini Yapmıyor

RS Servis RS Firması Tamir Süreci Hakkında

Sadık
Sadık
RS Servis
4 Eylül 2024 12:252.632

"Aracımı 67 gün sonra, 20 Eylül tarihinde teslim aldım. Teslimat sırasında ve sonrasında tespit ettiğimiz eksiklikleri firmaya tekrar ilettim. Araçla ilgili değiştirilmesi ve gözden geçirilmesi gereken çeşitli parçalar mevcuttu. Bu süreçte ve öncesinde göstermiş oldukları desteklerinden dolayı RS firması yetkilisi Sayın Pelda Hanım'a, Atölye Sorumlusu Sayın Fuat Bey'e, ekspertiz firmasından Sayın Cengiz Bey'e ve sigorta acentem Sayın Menduf Bey'e ilgileri ve yardımları için teşekkür ederim. Aracımın eksikliklerinin bir kısmı tarafımızdan, bir kısmı da firma tarafından karşılanarak tamamlanmış olup, şu anda herhangi bir eksiklik bulunmamaktadır. Yaşadığım deneyimden yola çıkarak, öneri olarak RS firması tarafından araç sahiplerine haftalık olarak fotoğraflarla araçlarında nelerin yapıldığı ve yapılacağına dair bilgilendirme yapılmasının faydalı olacağını düşünmekteyim. Bu sayede, benim yaşadığım mağduriyetin başka müşteriler tarafından yaşanmamasının sağlanabileceği kanaatindeyim. Bu konunun da dikkate alınması faydalı olacaktır Saygılarımla"

RS Servis Utts Cihazın Çalışmıyor

RS Servis UttsCihazın Çalışmıyor

Serif
RS Servis Beylikdüzü 45 Gündür Aracım Onarıma Alınmadı!

RS Servis Beylikdüzü45 Gündür Aracım Onarıma Alınmadı!

Gökhan