Roza Butik Para İademi Yapmamak İçin Bıktırma Yoluna Gitti.

Kadriye
31 Temmuz 19:01

Roza Butik web sitesinden banka kartıyla ürün siparişi verdim. Ürünün kalıbının dar olduğunu tahmin ettiğimden 1 beden (40) büyük istedim. Gönderilen ürünün etiketi dikişsiz sonradan yapıştırılmıştı. Kesinlikle 36 bedendi ve sonradan eklenmişti. Durumu video çekerek müşteri temsilcisine ilettim. Kesinlikle kabul etmedi ve iade edebileceğimi, ürünün normal kalıpta olduğunu ve sorunun benden kaynaklı olduğunu, ürün kontrol edildikten sonra kargo ücretinin kesilip bana 14 iş günü içinde iade edileceği bilgisini verdiler. 22 iş günü geçmesine rağmen WhatsApp sipariş hattına defalarca yazmama rağmen asla cevap verilmedi. Mağdur edildim. İş yerinin adresini haritadan tespit edip, komşu esnaftan birkaç kişiyi mecburiyetten arayıp yardım istedim. Sağ olsunlar onlar sayesinde kendilerine ulaştım. Firma, bana iade ücretimin hesabıma geri yattığını, onlardan alacağım olmadığını ısrarla vurguladılar. Sonrasında bir bayan beni arayıp kaba ve çirkin bir biçimde çevre esnafı neden aradığımı, onları rahatsız ettiğimi, ücretin bana iade edildiğini söyleyip çirkefleşerek telefonu yüzüme kapattı. Firma sahibini tekrar arayıp yaptıklarının çok ayıp ve çirkin olduğunu, esnaf etiğine yakışmadığını, bankamı aradığımı ve bana para iadesi gelmediği bilgisini ilettim. Ayrıca Tüketici Hakem Heyeti'ne bildireceğimi, gerekirse savcılığa şikayet edeceğimi belirtmeme rağmen; istediğim yere şikayet edebileceğimi alaycı bir tavırla belirttiler. Amaçları bu şekilde yıldırarak bıktırıp pes etmemi sağlamaktı. En son çare devreye abim girdi ve firma yetkilileriyle anlayacağı dilden konuştu. Günlerdir iadeni yaptık dedikleri ödemeyi konuşma sonrası gönderdiler. Hesabıma 2 gün sonra düştü. Bu platforma yazmamdaki sebep, kesinlikle güvenli bulmadığınız sitelerden alışveriş yapmamanız. Ben günlerce mağdur edildim. Kendilerine göre kural yasa uydurmuşlar, korkuları yok. Tek avantajım İstanbul'da yaşadığım için iş yerlerine gidip hakkımı arayabileceğimi bilmeleriydi. Mağdur edilen varsa hakkını arasın.

Roza Butik İş Başvurusu Üslupsuzluğu

Süheyla