07 Mayıs 2013

Royal Halı Yetkili Satış Noktası Para İadesi Yapmıyor!

27/04/2013 Cumartesi kocaeli royal halı yetki satıcısı sevdiz halı mobilyadan verdiğim siparişim 01/05/2013 tarihinde en geç evime teslim edileceği söylendi. Fakat gelmedi. Resmi tatil diye ertesi günü bekledim gelen giden olmayınca telefon ettim . bilgi vereceklerini söylediler.

Geri dönüş olmayınca telefon ettim sipariş verdiğim halının royal de yanlış stok nedeniyle olmadığını ancak 3 hafta sonra olabileceğini söylediklerinde iptal edin dedim. kartla birlikte tekrar dükkana çağırdılar dükkana gittiğimde pos cihazından yapamıyoruz bankadan biz halledeceğiz dedikleri halde. 1o dk lık bir iş için 4 gündür para iadesi halen yapılmadı.

Metin 294 Okunma

Cevaplar

  • Metin 09 Mayıs 2013

    ben de diyorum ki royal diye almıştık.daha doğrusu alamamıştık...anti allerjik olması lazım dı ..büyük oğlumda yün allerjisi olduğundan oradaki satış elemanı royal i önerdi..koyunlu nereden çıktı anlamadım..Ben royal halının kalitesini sorgulamıyorum.nereden biliyorsunuz royalin kalitesini ve kendisini anlatıp koyunlu satmadıklarını...ikincisi ben internetten royal halıyı bulup aldım bile..hatta bankama da başvurdum.orakilerle görüşmek istemiyorum adam bana zaten ""uzantmayın"" dedi..Çok güzel bir satış noktanız var allahtan halınız güzel de ..katlanıyor insanlar..ben royal i kafamdan uydurmadım onlar anlattılar isterseniz oğlumun doktor raporlarını ve allerjik astım raporlarını da göderebilirim 300 500 lira için yalan söylemem.. onu internet sitenizden satış noktamız diye ilan eden satış ekibinize ve satış noktanıza sorun..

  • Royal Halı Temsilcisi09 Mayıs 2013

    merhaba almış olduğunuz halı telefonda da bilgisini tarafınıza vermiştik royalin kalitesi degil başka firmaya aitir. Satış noktanızla görüşmenizi rica ederiz.

  • Metin 09 Mayıs 2013

    09/05/2013 halen çözüm yok

  • Royal Halı Temsilcisi08 Mayıs 2013

    Değerli Tüketici; Konu ile ilgili olarak almış olduğunuz kalite koyunlunundur. Bilgilerinize Sunar, İyi Günler Dileriz.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön