10 Eylül 2024 09:14625
Ömer'in Teşekkür Mesajı
İlgileri için teşekkür ederim.

Sayın Rossmann Yetkilileri,

Geçtiğimiz günlerde Zorlu Center mağazanızdan Schogetten marka patlamış mısırlı bir çikolata satın aldım. Ürünün son kullanma tarihinin geçmemiş olmasına rağmen tadı ve dokusunda ciddi bir bozukluk fark ettim. Çikolatanın normal tat ve kıvama sahip olmaması, ürün kalitesine olan güvenimi sarsmıştır.

Düzenli bir şekilde mağazanızdan alışveriş yapan bir müşteri olarak, böyle bir kalitesizlikle karşılaşmış olmaktan dolayı oldukça hayal kırıklığı yaşadım. Mağazanızın müşteri memnuniyeti konusundaki hassasiyetini göz önünde bulundurarak, bu konuyla ilgili gereğinin yapılmasını ve tarafıma bilgi verilmesini rica ederim.

İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederim.

Saygılarımla,

10 Eylül 2024 10:12 (Şikayetten 57 dakika sonra)

Merhaba, İsmim Kübra şikayetinizi çözüm sürecinde size yardımcı olacağım. Öncelikle yaşadığınız sorunu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Gerekli kontrolü sağlayıp, iletişim bilgileriniz üzerinden size en kısa sürede dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla.

10 Eylül 2024 11:42

Merhabalar, Cevabınız için teşekkür ederim. En kısa sürede dönüşünüzü bekliyorum.

12 Eylül 2024 13:03

Güncelleme (2 Gün Sonra) : Şikayetimi yayınlamamın üzerinden iki gün geçti ancak henüz herhangi bir geri dönüş almadım. Konuyla ilgili çözüm bekliyorum ve mağazanın müşteri memnuniyeti konusunda daha hızlı bir aksiyon almasını umuyorum.

18 Eylül 2024 17:27

Merhaba, Bizimle paylaşmış olduğunuz telefon numarası ve e-posta adresinizden tarafınıza ulaşamadığımızı üzülerek belirtmek isteriz. Sürecinizi sizinle birlikte yürütebilmek için bizlere her zaman ulaşabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

20 Eylül 2024 11:07

İlgileri için teşekkür ederim.

Behice
Behice
9 Ekim 2024 20:24

Merhaba geçenlerde Rossmann Göktürk mağazanızdan schogetten sütlü çikolata aldım ama tadı kötüydü. Alman çikolata orijinal diye geçiyor ama orijinallikle alakası yok.

Dilek
5 Aralık 2024 15:311.424

"Şikayetim çözüm buldu, teşekkürler"

Tümünü Gör
Rossmann Vücut Spreyi Sprey Başlığı Yok Ve Akıtıyor

Rossmann Vücut SpreyiSprey Başlığı Yok Ve Akıtıyor

Enise
Mersin Forum Rossmann'dan Alınan Ürünün Yarısı Yok!

Mersin ForumRossmann'dan Alınan Ürünün Yarısı Yok!

Dilara
Rossmann Fırçasız Ürün Gönderildi!

Rossmann FırçasızÜrün Gönderildi!

Rabia
Rossmann Ürün Açık Bir Şekilde Geldi!

Rossmann Ürün AçıkBir Şekilde Geldi!

Şükran
Kentpark Rossmann'dan Aldığım Çikolata Bozuk Çıktı!

Kentpark Rossmann'danAldığım Çikolata Bozuk Çıktı!

Yeşim
Rossmann'dan Beklemediğim Olay