Rmm Mobilya Eksik Sandalyeler

Zaten üretici değil aracı firma. Kendilerinden 31 martta yemek odası siparişi verdim. Ki telefonla da konuşarak teyitleşerek sipariş oluşturdum. Kredi kartı ile de ödeme yaptım. 2 hafta sonrasında WhatsApp'tan yazışmalara başladık tahmini gelme süresi ne zaman eski eşyalarımı da ona göre göndereceğim diye. Firma ile görüşüp geri dönüş yapacağız vs. Birkaç yazışmadan sonra bir tarih söylediler. O gün geldi ama mobilyalar gelmedi birkaç gün sonrasına tekrar tarih verdiler yine yok sonra birkaç gün sonraya yine yok, en sonunda ben vazgeçtim gelmesin iptal edin dedim, tabi yalanlar başladı.
Kamyon 3 gündür arızalı yolda bizim suçumuz yok vs. Hatta nakliye firmasına benim tel no mu vermişler, adam arıyor yok diyor, daha kamyon İnegöl de. Sonra kendileri arıyor özür vs. Nasıl affettirebiliriz kendimizi. 2 sandalye daha ilave edin dedim ki, kredi kartına 9 taksit olunca, 2417 TL fark koydular zaten tamam dediler.
Neyse 2 gün sonra geldi, mobilyalar. Ama 2 sandalye eksik ve 1 parçası kurulumda kırıldı. Bu arada biz bu gece 2 de yükledik mobilyaları ve yola çıktık dedi getirenler. Öyle günlerdir yolda kalma arıza falan da yokmuş yani. Tabi istemem böyle dedim kurulum yapanlar, abla bu kalsın böyle, 2 sandalye gelecek ya sana, bu parçayı da tekrar getirip, kurarlar dedi. Tamam dedim ertesi gün rmm yi de arayıp söyledim.
Aradan bayram geçti. Bugün mesaj attım, faturamı istiyorum, bir de bu parçayı hatırlatayım diye,1.5 saatte mesaj iletilmedi. Hadi internet kapalıdır dedim. Ama cep telefonundan arıyorum direk meşgule düşüyor ki, kaç kere demedim, hep aynı iş yerinden aradım, direk düştü ve görüştüm yani engellemişler.
Engeli kaldırırsanız mesajımı görürsünüz dedim. Neyse sonra patronları v*** bey aradı engel falan demişsiniz, güven kalmadı. Söz verdiğim sandalyeleri gönderiyorum diye. Kimin kime güveni kalmadı acaba? Sanki tüm bunları yapan yalanlar söyleyip, müşteriyi oyalayan benim.

1 Yorum