Renault Trucks Dacia Duster Aracımla Yaşadığım Elektrik Arızası Ve Servis Sorunları!

Ertanç
30 Eylül 22:14

Fabrika garantisi halen devam eden Dacia Duster marka aracımla bu sene ikinci kez elektrik arızası sebebiyle yolda kaldım. Cumartesi günü resmi yol yardıma telefon edip çekici ile aracımı yetkili Adana İsotlar servisine çektik. 28/09/2024 tarihi saat 14:00'te servis kapanmış ve sadece güvenlik vardı. Ortalama 3 saat yetkili birine ulaşıp tarafıma ikame araç verilmesi için görüşmeler yaptım. Maalesef hiçbir şekilde sorunumu çözmediler. Araç arıza tespiti yapıldıktan sonra ikame araç verilebileceğini söylediler. Yani hafta sonu asla yolda kalmamamız gerekiyor, yoksa aile boyu mağdur olursunuz diyorlar çünkü tatil günü ve arıza tespiti yapılamıyormuş. Bana bir araç temin edin, eğer aracın arızası kullanıcı hatası ise ben araç bedelini karşılamaya hazırım dememe rağmen çözüm bulunmadı. Ardından 30/09/2024 tarihi sabahı servisten aradılar ve arıza tespiti yapıldı. Aracın akü şarj dinamosunun değişmesi gerektiği, kullanıcı hatası olmadığı tespit edilmiş. Yine tarafıma bir araç tahsis edilmesini ilettim. Dosyama eklendiğini, geri dönüş yapılacağını belirttiler. Aracımın en az 3 gün serviste kalması gerektiğini de belirttiler. Tabii ki yine dönüş olmadı. 3 gündür ben ortalama 3.000 TL'den fazla taksi parası ödemek zorunda kaldım. Bir 3 gün daha bunu ödeyeceğim anlaşılan. Renault Mais dahil olmak üzere aramadığım numara yer kalmadı. Ancak sadece sizi anlıyoruz, ileteceğiz gibi müşteriyi oyalamaya odaklı kelimeler harici bir cevap alamadım. Mağduriyetinizin giderilmesi için yalvarmanızı istiyorlar. Başka marka araçlarda yağ bakımına götüren müşterisini 5 saat bile olsa araçsız bırakmıyor. Ama Renault Mais bu konuda yetersiz. Umarım bir an önce bu arabamdan kurtulur ve bir daha bu marka araçlardan almam. Arasanız da sizi anlıyoruzdan öteye gitmeyecek konuşma.

Ertanç
01 Ekim 12:50

Evet 01/10/2024 tarihi saat 12:45 de arandım servisten. 28/09/2024 tarihinde servise çekici ile götürdüğüm aracımın bugün parçası gelip yapılma ihtimali varmış. İşte bu sebeple 5 gün önce oluşturmuş olduğum ikame araç talebim reddedilmiş. Çünkü zaten araç teslim edilme ihtimali varmış. Bakın üzerine basa basa söylüyorum. 5 gündür ben mağduriyet yaşıyorum üzerine bugün yapılabilir deyip müşteri mağduriyetini devam ettiriyorlar. Diyeceklerim bu kadar. Zaten bu şikayetim için herhangi bir temas dahi olmadı. Tekrardan bu marka araç düşünen arkadaşlar için söylüyorum. Bu araçla fabrika garantisi var, yolda kalırsam arkasında durur gibi düşünmeyin aileniz ve siz aracın yapım süreci boyunca mağdur olacaksınız. Ve aracın yapım maliyetinden daha fazla taksi parası ödemek zorunda kalacaksınız. Takdir sizlerin!

Erdem
07 Eylül 19:21