05 Eylül 2013

Renault İkame Araç Verilmedi!

4 defa aracı servise götürdüm, garanti kapsamındaki sorunlar halledilsin diye. Her seferinde bir şeyler yapılamıyor tekrar götürüyorum. Bu da yetmiyormuş gibi araç iki gün kalması gerekiyor denildi, ikame araç hakkım olduğunu ve tahsis edeceklerini söylediler. Kredi kartı kullanmadığım için araç verilmedi. Ben kredi kartı kullanmak zorunda olmadan bana söz verilen ve hakkım olan ikame aracın neden verilmediğini anlamıyorum.

İki saatim serviste heba oldu ve hiç işlem yapılmadan aracımı geri almak durumunda kaldım. Müşteri temsilcisi arıyor ve sunduğu çözüm: Kredi kartı alın yada olan birinden bulun aracı verelim. Ben böyle şey görmedim.

Yafes İ. 321 Okunma

Cevaplar

  • Yafes İ.19 Eylül 2013

    17.09 da ikame aracı alabildim ve aracımı servise bıraktım garanti kapsamında. umarım tekrar yaşamam bu sorunu

  • Yafes İ.19 Eylül 2013

    17.09.2013 de aracımı götürdüm, ikame aracımı aldım ve aracımın garanti kapsamındaki sorunlarıyla ilgili işlemlerim yapıldı. umarım bir daha böyle bir durumla karşılaşmam

  • Yafes İ.11 Eylül 2013

    Aracımla ilgili şikayetimi defalarca bildirmeme rağmen, hem çağrı merkezinden müşteri temsilcilerine, hem aracı aldığım renault bayii ve servisine bir türlü dönüş yapıpta çözüm önerisinde bulunulmadı. sürekli ben arayıp sormak zorunda kalıyorum, buna rağmen herhangi bir gelişme yok. herseferinde not aldım iletecem laflarını duymaktan usandım. ben bu kadar alakasız bir müşteri temsilciliği başka bir yerde görmedim. bir haftayı geçti ve iki günde bir ben arıyorum. yetkili kimseyle görüşemiyorum, müşteri temsilcilerininde hiç bir yetkisi olmadığını farkettim. bu şikayetin altına reno ilgileneceğiz yazdığında da konuyu cevaplamış olmuyor ama konu cevaplanmış gözüküyor. ilginç

  • Yafes İ.10 Eylül 2013

    5 gündür herhangibir çözüm yok, şikayetimle ilgili cevaplandırıldı yazıyor sayfada, ilgileneceğiz demek şikayeti cevaplamak anlamına gelmez, herhangi bir cevaplandırma veya çözüm yok. kaldıki ben arayıp hala daha soruyorum ilgilenen biri varmı diye. değişen hiçbirşey yok

  • Yafes İ.09 Eylül 2013

    5 eylül de yaşadığım sorunla ilgili 9 eylül 2013 saat 11:11 itibariyle henüz çözüm adına bir şey yapılmadı. beklemeye devam ediyorum ve sorunlu arabaya binmeye devam ediyorum.

  • Renault Müşteri Temsilcisi05 Eylül 2013

    Değerli Müşterimiz, Sn. Yafes IŞIK Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Renault MAİS Müşteri Hizmetleri Firmamızın ürün ve hizmetleri ile ilgili görüş, öneri ve şikayetlerinizi www.renault.com.tr internet sitemizden ya da 444 66 22 no’lu telefonumuzu arayarak bize iletebilirsiniz.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön