Deprem destek listelerine hızlı erişin!

Rehber Matematik

tam yıldız tam yıldız yarım yıldız boş yıldız boş yıldız 2.3
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Rehber Matematik ile ilgili bir şikayetin mi var?
81 Şikayet
Şikayet Sıralaması
04 Aralık 2022

Rehber Matematik Aktivasyon Kodu Karekod

Aldığım ürün rehber matematik ile 49 günde TYT matematik Kampı Arka Kapağındaki kodu kazıttım ve fazlasıyla silindiği için okunmuyor Tats da ki programınıza yollayamıyorum ne yapmam gerekli bilmiyorum. Zaten az gün kaldı yardımcı olur musunuz lllllllll

Rehber Matematik Aktivasyon Kodu Karekod
02 Aralık 2022

Rehber Matematik Kitap Aktivasyon Kodu Çalışmıyor

Merhabalar ben Rehber Matematik eko kitap AYT setini aldım fakat aktivasyon kodunu birkaç defa girmeme rağmen öyle bir kod olmadığı söyleniyor. Bu setin kitaplarının hepsinde aynı sorunu yaşamaktayım. Çok severek kullandığım bir set. Geri dönüş sağlarsanız memnun kalırım.

Ali
29 Kasım 2022

Rehber Matematik 0 Dan Problemler Kitabında Aktivasyon Yok

İnternetten Aldığım rehber matematiğin 0 dan problemler kitabında arkasında aktivasyon yok birkaç kez Youtube.com'dan yorum atmama rağmen düzgün cevap vermediler o kadar para vermeme rağmen aktivasyon olmaması beni üzdü yapamadığım soruları videolarını bakamıyorum acilen çözüm bulunmasını istiyorum

Rehber Matematik 0 Dan Problemler Kitabında Aktivasyon Yok
18 Kasım 2022

Rehber Matematik Aktivasyon Kodunu Aktifleştiremiyorum

Merhabalar, ben rehber matematiğin 49 günde TYT matematik adlı kitabını aldım. Aktivasyon kodunu giriyorum fakat "böyle bir KEY daha önce aktif edilmiş tekrar kontrol et istersen" deniliyor. Takıldığım sorularda yardım alamıyor, giriş yapamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

06 Kasım 2022

Rehber Matematik 65 Günde AYT Matematik

Rehber matematik 65 günde AYT matematik testini aktivasyon ettim ama uygulamadan çıktıktan sonra kitap kütüphanemde gözükmüyor kodu tekrar yazıyorum bu seferde bu kitap aktivasyon edilmiş diyor ama kitap yok ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?

05 Kasım 2022

Rehber Matematik Aktivasyon Kodu İçin Kazı Bölümü Yok!

10. Sınıf rehber matematik matbook kitabında aktivasyon kodu için kazınacak bölüm bulunmuyor. Çözemediğim soruların çözümlerine bakamıyorum. Kitabı Kitapsec üzerinden aldım. Yardımcı olun lütfen!

04 Kasım 2022

Rehber Matematik Uygulaması Video Çözümleri Açılmıyor

Rehber matematik uygulamasında 49 günde TYT matematik kampı soru çözümleri açılmıyor uygulamayı sildim geri yükledim hala açılmıyor yanlış yaptığım soruların çözümlerine bakamıyorum bu sorunun neyden kaynaklandığını da anlamadım bu sorunun bir an önce düzeltilmesini istiyorum

30 Ekim 2022

Rehber Matematik Aktivasyon Kodu Hatası

Merhabalar ilk başta sizlere çok teşekkür ederim emeklerinizden dolayı. Ben rehber matematik ® matbook kitabini aldım. Ama aktivasyon kodu yok çözemediğim soruları veya yapamadığım sorular olunca bakamıyorum. Tats uygulamasına girdiğim zaman çözümlü videolar kısmından da bakamıyorum çünkü kitabı akt...

1 Destekçi
29 Ekim 2022

Rehber Matematik Matbook Aktivasyon Kodu

Rehber matematik matbook kitabının 2 kitabı da kaplayan kapağını kaybettim... Soru avcısı ve ders anlatımı kitabı elimde var. Bu kitapların üstünde aktivasyon kodu mevcut değil, soru çözümlerine ulaşamıyorum lütfen yardımcı olabilir misiniz. Şimdiden teşekkür ederim

1 Destekçi

Rehber Matematik Video Ders Kitabında Dakika Kodu Bulunmuyor

Aldığım rehber matematik video ders kitabın da mobil uygulamasına aktive etmek için gereken dakika kodu kitabın arka ya da ön kapağında bulunmuyor. Araştırdığım zamanda aslında kodun 2 kitabı dışarıdan birleştirmek için koyulmuş kapağın üstünde olduğunu öğrendim ve ben onları önemsiz diye atmıştım. ...

Rehber Matematik Aktivasyon Kodum Çalışmıyor

Rehber matematik matbook aldım ben kullanmadığım halde aktivasyon kodu daha önceden kullanılmış diyor ne yapmam lazım Birisi kazımış mail atın demişsiniz atacaktım ama mail adresinizi bulamadım. Kitabın başka bir yerde de cevap anahtarını bulamıyorum...

Rehber Matematik Aktivasyon Kodum Çalışmıyor
23 Ekim 2022

Rehber Matematik Aktivasyon Kodum Kayboldu

Rehber matematik matbook 10. Sınıf kitabımın aktivasyon kodunun olduğu kapağı kaybettim ama kitap elimde isterseniz atabilirim su an yapamadığım sorulara bakamıyorum şu an ne yapmam gerekiyor bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

23 Ekim 2022

Rehber Matematik Aktivasyon Kodu Yok

Merhabalar öncelikle sizleri seviyor ve saygı duyuyorum ekmeklerinize. Ben 10. Sınıf rehber matematik matbook aldım. Fakat aktivasyon kodunu bulamadım. Cozemedigim sorular var ama kod yok. Aktive hale getiremiyorum. Bana yardim edebilir misiniz lütfen. Çok acil lazım.

Ali
16 Ekim 2022

Rehber Matematik Barkod Kısmı Yırtıldı!

Elimdeki kitabın barkod kısmı yırtıldı okunmadığı için giriş yapamıyorum lütfen en yakın zamanda sizden yardımınızı istiyorum.

Rehber Matematik Barkod Kısmı Yırtıldı!
15 Ekim 2022

Rehber Matematik Matbook Kitabı Aktivasyon Kodu Sorunu

Rehber matematiğin matbook kitabını almıştım ve galiba en son o iki kitabı birleştiren yerde imiş aktivasyon kodu bende onu çöpe attım şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Umarım yardımcı olabilirsiniz. Çünkü soruları cevap anahtarı olmadan veya video çözümü olmadan çözmek pek bir işe yaramıyor.

2 Destekçi
14 Ekim 2022

Rehber Matematik Aktivasyon Kodu Yanlış

Öncelikle hazırlayan kişinin ellerine sağlık çok güzel bir kitap ama Rehber matematik matbook kitabında Yapamadığım sorulara bakmak için Aktivasyon kodunu girdiğimde olmuyor yardımcı olur musunuz rica etsem çünkü başka hiçbir yerde çözüm videoları vs olmuyor ilgilenirseniz sevinirim

09 Ekim 2022

Rehber Matematik Aktivasyon Kodumu Kayıp Ettim

10 sınıf matematik Rehber Matematik Matbook kitabını aldım kitabı setinden ayırdım ve setin kapağını attım setin kapağında aktivasyon kodu olduğunu bilmiyordum uygulamaya girmem için aktivasyon kodu gerekiyormuş ama benim aktivasyon kodu mevcut değil uygulamaya girmek için ne yapmalıyım aktivasyon k...

09 Ekim 2022

Rehber Matematik Aktivasyon Kodu Bulunmuyor

11. Sınıf rehber matematik matbook aldım ve aktivasyon kodu yok karekod amblemi yok kapak yoktu bende iki kitap normal tekli haldeydi lütfen sorunu çözelim, soruların çözülmüş haline bakamıyorum.

05 Aralık 2022
Mizgin Şikayetini Yayından Kaldırdı
Kevser Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Rehber Matematik bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Rehber Matematik henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Rehber Matematik bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Rehber matematik adı ne?
Mehmet Hoca olarak bilinen Matematik Öğretmenidir.
Rehber Matematik nedir ?
Rehber Matematik ücretli mi ?
Daha farklı bir sorum var.
Rehber Matematik hakkında daha farklı bir soru ya da sorununuz varsa, buraya tıklayarak Şikayetvar'a yazabilir, sorununuzu hem marka hem de tüketicilerle paylaşabilirsiniz.

Rehber Matematik Hakkında

Youtube platformu üzerinden ders videosu içeriği üreten Rehber Matematik müfredata uygun bir şekilde konu anlatımı ve soru çözümü yapmaktadır. Rehber Öğretmen konu anlatımı videoları çekerken MEB’in matematik dersi kazanımlarını özellikle dikkate alıyor. Rehber Öğretmen lise düzeyi Matematik ve Geometri konularını müfredata uygun anlaşılır, ezberden uzak alışıla gelmiş eğitim videolarından farklı olarak tanımlarla, kavramlarla ve ispatlarla öğretiyor. Rehber Matematik konularını hücreleme yöntemi ile anlatmaktadır. Rehber Matematik youtube kanalında %100 ücretsiz olan videolar herkesin erişimine açıktır.