Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Rehber Matematik ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Rehber Matematik Basım Hatası Ve Eksik Sayfa

Mansur
Mansur 17 Aralık 2022 21:49

Merhabalar öncelikle çok teşekkür ederim. Çok kaliteli sorular çok yararı oldu fakat ben 10. Sınıf matbook kitabını aldım ve basım hatası olduğunu fark ettim kitabı çözdüğüm için iade veya değişim yapamıyorum. Acaba yapabileceğiniz bir şey var mı ilginiz için tekrardan teşekkür ederim

4 gün önce

Rehber Matematik Matbook 11 . Sınıf

11. Sınıf rehber matematik matbook kitaplarını Trendyol aracılığıyla satın aldım. Ama test kitaplarının aktivasyon kodu yok ve bunu aldığım siteye söyledim fakat yeni bir aktivasyon kodu verilmedi. En kısa zamanda çözüm bulunmasını istiyorum yardımcı olabilir misiniz?

5 gün önce

Rehber Matematik Kitap Aktivasyonu Olmuyor

Merhabalar bugün rehber matematik 49 günde TYT matematik kampı kitabını aldım ama kitap aktivasyonu yapamıyorum. Aktivasyon kodunu girdiğimde DKM3XMW4 anahtarı ile ilişkili yayın bulunmamaktadır hatası veriyor. Ne yapmam gerekiyor. Lütfen sorunu en kısa zamanda çözünüz.

Rehber Matematik Kitap Aktivasyonu Olmuyor
5 gün önce

Rehber Matematik Video Çözümleri Açılmıyor

65 günde AYT matematik kampında video çözümlerini izleyemiyorum. Basıyorum ama açılmıyor. Ne gibi bir sorun olabilir. Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim. Yani açılmıyor hiçbiri video çözümleri. Biraz hızlı yardımcı olursanız malum az kaldı sınava...

1 hafta önce

Rehber Matematik Kitap Aktivasyonu Sorunu

49 günde TYT matematik ve 49 günde AYT matematik kitaplarımı daha öncesinde aktivasyon yaptığım halde tekrardan aktivasyon yapılması gerektiğini söylüyor. Kodu girince de daha önceden aktive edildiğini, tekrar denemem gerektiğini söylüyor. Bu durumda ne yapmam gerekir?

1 hafta önce

Rehber Matematik Matbook Aktivasyon Hatası

Rehber matematik matbook 11. Sınıf video aktivasyon hatası alıyorum DKK9ARR9 kodunu yazıyorum fakat öyle bir kod bulunamadı diyor lütfen yardımcı olur. musunuz. Her iki uygulamadanda denememe rağmen aynı hatayı alıyorum (Tats ve rehber matematik uygulaması)