Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Rehber Matematik ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Rehber Matematik Aktivasyon Kodumun Olmaması

Fatma
Fatma 31 Aralık 2022 17:51

Merhaba, ben rehber matematik 11. Sınıf matbook aldım fakat soru avcısının aktivasyon ile çalıştığını bilmediğim için dis kapağı çöpe attım ve su an takıldığım soruları napacağım hakkında fikrim yok lütfen en kısa zamanda yardımcı olunuz. Saygılarımla

3 gün önce

Rehber Matematik Kitap Aktivasyonu Olmuyor

Merhabalar bugün rehber matematik 49 günde TYT matematik kampı kitabını aldım ama kitap aktivasyonu yapamıyorum. Aktivasyon kodunu girdiğimde DKM3XMW4 anahtarı ile ilişkili yayın bulunmamaktadır hatası veriyor. Ne yapmam gerekiyor. Lütfen sorunu en kısa zamanda çözünüz.

Rehber Matematik Kitap Aktivasyonu Olmuyor
3 gün önce

Rehber Matematik Aktivasyon Kodu Yok

Merhabalar ilk başta sizlere çok teşekkür ediyorum emeklerinizden dolayı. Ben rehber matematik 11. Sınıf matbook kitabını aldım. Ama aktivasyon kodu yok çözemediğim soruları veya yapamadığım sorular olunca bakamıyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

5 gün önce

Rehber Matematik Kitap Aktivasyonu Sorunu

49 günde TYT matematik ve 49 günde AYT matematik kitaplarımı daha öncesinde aktivasyon yaptığım halde tekrardan aktivasyon yapılması gerektiğini söylüyor. Kodu girince de daha önceden aktive edildiğini, tekrar denemem gerektiğini söylüyor. Bu durumda ne yapmam gerekir?

1 hafta önce

Rehber Matematik Aktivasyon Daha Önceden Yapılmıştır Uyarısı

Geçen sene rehber matematik trigonometri kitabını kullanıyorum. Çözümü için Tats uygulamasını indirdim aktivasyon yaptığımda daha önce kitap aktivasyonu yapılmıştır diyor. E postam @k**********@gmail.com aktivasyon kodu DKTZU7H9 rica etsem yardımcı olur musun?

1 hafta önce

Rehber Matematik Aktivasyon Kodum Yırtıldı

Rehber Matematik ile 49 Günde TYT Matematik Kampı kitabı satın aldım. Soru çözüm videolarına ulaşmam için aktivasyon kodu istendi fakat aktivasyon kodu kazırken yırtıldı. Kitabın çözüm videoları işlevinden yararlanamıyorum. Yeni bir aktivasyon kodu talep ediyorum.

Rehber Matematik Aktivasyon Kodum Yırtıldı