Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Rehber Matematik ile ilgili
2 Destekçi

Rehber Matematik 65 Günde AYT Matematik Kampı Aktivasyon Kodu Yok

Buse
Buse 17 Aralık 2022 20:08

Merhabalar Ben rehber matematik 65 AYT matematik kampı kitabını aldım. Ama aktivasyon kodu yok çözemediğim soruları veya yapamadığım sorular olunca bakamıyorum. Tats uygulamasına girdiğim zaman çözümlü videolar kısmından da bakamıyorum çünkü kitabı aktive edin diyor ama ben aktive edemiyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim

2 Destekçi

Rehber Matematik Matbook 11 . Sınıf

11. Sınıf rehber matematik matbook kitaplarını Trendyol aracılığıyla satın aldım. Ama test kitaplarının aktivasyon kodu yok ve bunu aldığım siteye söyledim fakat yeni bir aktivasyon kodu verilmedi. En kısa zamanda çözüm bulunmasını istiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Rehber Matematik Kitap Aktivasyonu Olmuyor

Merhabalar bugün rehber matematik 49 günde TYT matematik kampı kitabını aldım ama kitap aktivasyonu yapamıyorum. Aktivasyon kodunu girdiğimde DKM3XMW4 anahtarı ile ilişkili yayın bulunmamaktadır hatası veriyor. Ne yapmam gerekiyor. Lütfen sorunu en kısa zamanda çözünüz.

Rehber Matematik Kitap Aktivasyonu Olmuyor

Rehber Matematik Kitap Aktivasyonu Sorunu

49 günde TYT matematik ve 49 günde AYT matematik kitaplarımı daha öncesinde aktivasyon yaptığım halde tekrardan aktivasyon yapılması gerektiğini söylüyor. Kodu girince de daha önceden aktive edildiğini, tekrar denemem gerektiğini söylüyor. Bu durumda ne yapmam gerekir?

2 hafta önce

Rehber Matematik Aktivasyon Daha Önceden Yapılmıştır Uyarısı

Geçen sene rehber matematik trigonometri kitabını kullanıyorum. Çözümü için Tats uygulamasını indirdim aktivasyon yaptığımda daha önce kitap aktivasyonu yapılmıştır diyor. E postam @k**********@gmail.com aktivasyon kodu DKTZU7H9 rica etsem yardımcı olur musun?

2 hafta önce

Rehber Matematik Aktivasyon Kodum Yırtıldı

Rehber Matematik ile 49 Günde TYT Matematik Kampı kitabı satın aldım. Soru çözüm videolarına ulaşmam için aktivasyon kodu istendi fakat aktivasyon kodu kazırken yırtıldı. Kitabın çözüm videoları işlevinden yararlanamıyorum. Yeni bir aktivasyon kodu talep ediyorum.

Rehber Matematik Aktivasyon Kodum Yırtıldı