Turkcell Firmasının Reel Alacak Firmasına Devrettiği Borçlular

Nevzat
24 Haziran 13:20

2013 yılında avukatlık olan 0532****990 numaralı numara için 2013/2378 numaralı dosya numarası ile maaşıma gelen haciz yoluyla borç ödenip dosya kapanmıştır. UYAP verilerinde ve ilgili icra dairesi kayıtlarında dosya kapalı gözüküyor. Fakat Turkcell firmasi 2019 yılında Reel Alacak firmasına alacaklarını devrettiğinde borçlarını ödemiş olan benim gibi birçok mağdur aboneyi de alacaklı diye devretmiş. Reel Alacak firmasi 5 yildan fazla bir suredir her gün arayıp düzenli bir şekilde para istemektedir. Gerekli evrakları gönderdiğim halde herhangi bir destek olmamaktadırlar. Dolayısıyla borcum olmadığı halde Turkcell'in kara listesindeyim iletisim özgürlüğüm kısıtlanmış durumda.

Ayrıca bu dosya için fazladan ödenen bir miktar ücret Turkcell firması tarafından bana geri yatırılmıştır.

profile profile profile

Yağmur

Bu firma tarafından evine haciz gelen oldu mu acaba?

Kader

Tam olarak aynı durumdayım. Şubat ayında dosyayı tekrar açıp maaş haczi gönderdiler. UYAP üzerinden ödeme yapıp kapattım. Şu anda borç 0 TL ve dosya kapalı görünüyor. Ama aylardır tacizlerine devam ediyorlar. Ben de Turkcell kara listedeyim, ev internetine başvuramadım bu yüzden. Aramalara cevap vermiyorum ama mesajları pazartesiden cumaya gittikçe agresifleşiyor. Sonra her hafta sonu yenilenip aynı rutinde devam ediyor. Burayı kontrol edince anladım ki yalnız değilmişim.

Reel Alacak Borcu Yoktur Evrakını Vermiyor

Salih