Rahik-i Mahtum ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Melek sonuçtan hiç memnun değil

Rahik-i Mahtum Müşteri Azarlanmaz  Üslup Çok Kötü

Melek 27 Şubat 2022 22:33

Burada şikayetde bulunan arkadaşlar çok haklı. Rahik-i mahtum ürünlerini herkese öneriyordum. Önerdiğim kişiler bana hangi sertifikaları olduğunu sorunca bende Instagram'dan kendilerine sordum, bu ne. Ben kibar oldukça, para verdiniz diye bizi satın mı alacaksınız gibi yorumlar yapıldı. Satıcının üslubu kötü. Ürünlerini sevdim yalan değil. Ama Instagram'da çok tatlı görünüp. Soru sorduğumuzda azarlayarak cevap veriliyor. Siz bir kurumsanız insanlar size soru soracak elbette. Bir an önce farkında olmaları lazım.

28 Şubat 2022 11:17

Önce Instagram'dan şikayette bulundum, bana azarlayıcı cevaplar verince buradan yazdım, buradan iftifa atıp fake hesap kullandığımı söylediler, Instagram'dan da bir ton beddua yazıp engellemişler. Ya neden Sağlık Bakanlığı'nın onaylı mi sorusuna bu kadar sinirlendiniz... Evet ya da hayır dersiniz, evet ise gerekli belgeyi sertifikayı müşteriye sunarsınız... Sipariş verince iyi de soru sorunca mı kötü olduk samimi bir firma olsaydınız beddua edip engellemezdiniz, yine söylüyorum özür dilemeyi gerçekleştirmeniz gerekiyor

Rahik-i Mahtum Logo
Rahik-i Mahtum28 Şubat 2022 08:51
Melek28 Şubat 2022 10:10

😅 nasıl bir mantık bu. Sahte hesap mı? Instagram'da yağmur melek, WhatsApp'ta melek okumanız da sorun var galiba🤗 ayrıca suçunuzu kabul etmek varken niye açık arıyorsunuz. Önemli olan sizin tavrınız ben sizi karalayıp ne elde edeceğim ki😅😅

Melek28 Şubat 2022 10:16

Sağlık Bakanlığı onaylı mi, sorusuna bu kadar yanıp tutuşmanız gerekmez. Sağlık Bakanlığı onaylı ise evet onaylı belge de budur diyebilridin iz. Firmanızı kendiniz karalıyorsunuz. Bakın Gmail ismimle açık açık yazdım. Sahte hesap falan olsa niye yazayım vatsapta da ismim gayet net. M** 🌞. Ha siz nihal diye birini de azarladınız galiba  özür dilemek erdemdir. Instagram'da her olumlu yorumu paylaşıyorsunuz, sıkıysa bununda paylaşın. Bir sürü insan var üslubunuzdan şikayetçi.

Melek28 Şubat 2022 10:20

Ürünle ilgili şikayetim yok, belirttim, herkese önermek için sorular soramaz mıyım, birçok firma var doğal olduğunu, helal olduğunu iddia eden. Sizi seçtiysek sizde bunun kıymetini bilin. Diliniz de ürünlerinizde iddia ettiğiniz doğallığı bulmalı. Instagram'da yazdıklarımı burada paylaşıp sahte hesap olmadığını da ispat edebilirim. Müşteri soru sorunca, müşteri haddini bilecek, kim der bunu. Neyden korktunuz bu kadar. Sertifikalarınızı sorduk

Rahik-i Mahtum Logo
Rahik-i Mahtum28 Şubat 2022 11:03
Melek28 Şubat 2022 11:22

Verdiğiniz cevabı burda da paylaşayım ister misiniz? Nasıl bir kibir bu, sürekli Allah adını kullanarak haklı olunmaz ki. Fake hesap olduğunu iddia ettiğiniz Nihal kim? Neden yalan söylediniz, ve en son Instagram'da beddua edip engellediniz. Benim sizi karalama amacım neden olsun? Sorulunca neyden rahatsız oluyorsunuz. Ve sürekli kendinizi haklı çıkarıyorsunuz.

Melek28 Şubat 2022 11:40

Önce yaptığı iz işe kendiniz inanın ve sakin olun, Allah adını kullanıyorsunuz, günaha girmeyin, yalan söylemeyin, kaybeden siz olursunuz. Allah adını kullanınca hatalarımızın üstü örtülmez, şeffaf olmak lazım, siz üstünüze düşeni yapsaydınız elbette özür dilemek bana ağır gelmez,

Melek28 Şubat 2022 12:08

Allah'ı tanıyan yalan söylemez! Hem de Allah adını anarak:) ) daha fazla bir şey dememe. Gerek yok. Üslup belli seviye belli

10 Mart

Rahik-i Mahtum Hasarlı Ürün Ve Kargo Uygunsuzluğu

Rahiki mahtum adlı siteden uygun diye 2 adet deterjan siparişi verdim. Daha sonrasında Adana da deprem olunca kargoyu beklemeden şehir dışına çıkmak zorunda kaldım. Kargo gelince komşuya teslim edilmek üzere kapıya konuldu ve kontrol edilmediği için mağduriyetim giderilmiyor ve bana kargo gelince ha...

Rahik-i Mahtum Hasarlı Ürün Ve Kargo Uygunsuzluğu
1 Destekçi
19 Şubat

Rahik-i Mahtum Bu Şampuan Göz Yakıyor Dikkat

Bebek için aldığımız şampuanın oğlumun gözünü yakıyor. Mustela kullanıyorduk normalde ama işte nasıl olduysa bu markayı aldık. Keşke almasaydık. Aslında oğlum banyoyu severdi. Sizin şampuana geçtiğimizde sevmemeye başladı. Bizde huy değiştiriyor diye düşünmüştük. Ama benim gözüme o sizin şampuan gid...

2 Destekçi
23 Ocak

Rahik-i Mahtum Müşteri Temsilcisinin İlgisizliği Üslup Sıkıntısı

Rahik-i Mahtum'dan güneş kremi satın aldım hiç memnun kalmadım ben de sivilce yaptı sonra Instagram'dan kremin altına yorum yazdım bana hiç iyi gelmediğini söyledim bana ürünün jel tonikle kullanın falan yazmışlar aynen öyle yaptım dedim bana iyi gelmedi sanırım dedim sonra benden ürünün faturasını ...

1 Destekçi

16 Yorum

Didem

Melek hanım boşunuza kendinizi üzmeyin müşteri temsilcisimi yoksa laf yetiştirmeye çalışan birimi anlamadım benzer olay benim başıma geldi. Bende firmaya güvenen biriydim bir üründen memnuniyetsizliğimi dile getirdim maşallah müşteri temsilcisi laf yarışına giriyor üzgünüz ürün size iyi gelmemiş demek bu kadar zor olmamalı yani halen şurdan bile yarışta firma sahibi bence müşteri temsilcilerini iyi eğitimden geçirmeli müşteri temsilcisi benimle konuştuğu tavrına dikkat etseydi krem iyi gelmiş kötü gelmiş çok umursamazdım böyle yaptığınız için kendinizi şikayet edilmenizden başka bir şans bırakmıyorsunuz

Ayanfer
Ayanfer

Edeple gelen lütufla gider diye bir söz çoğumuz bilir. Ben 3 yıldır bu siteden alışveriş yapıyorum. Her soruma cevap alabildim. Çevreme tavsiye ettim. Tabi çevremizdeki insanlara bize yok işte doğal mı sertifikası var mı Bla Bla Bla sorular sorabilir ama merak ediyorum hangi aldığımız üründe hangi firmaya yok işte kardeşim ürününü alacağım da sertifikanı göster yok beni ikna et böyle bir şey mümkün mü Ya. Zaten internet sayfasında sertifikaların hepsi yer alıyor. İnsanları bu şekilde çileden çıkarmakta nedir. Beğenirsen alırsın beğenmezsen alamazsın bu hepimiz için geçerli, kimse bize zorla ürün satmıyor. Ki zaten siz ürünlerin güzel olduğunu kendi ağzınızla söylüyorsunuz. Edeple gelen lütufla gider kardeşim, öncelikle geliş şeklimizi sorgulayalım...

Melek

Facebook kullanmıyorum WhatsApp'ta ve burda adım aynı, Instagram'da ikinci ismim başta yazıyor sadece. Hayırdır ya Instagram'da kullanıcı adımızı rahiki mahtuma mi soracaktık.

Melek

Ya sanırım firma bana attığı iftirayı kendisi gerçekleştiriyor;) ) ) yoksa şikayet var a girip olumsuz yorumları araştıran bir kitle mi var🤭... Edep lütufmuş, biz neyin ne olduğunu biliyoruz. Bana iftira attılar, müşteri kisvesi altında olumsuz yorum yaptığımı karalama amaçlı olduğunu ve farklı hesaplardan eleştiri yaptığımı söylediler. Hesabım şeffaf bir şekilde adımla şikayette bulundum... Bana Facebook'tan WhatsApp farklı isimlerle kendilerini karalamaya çalıştığımı iddia ettiler. İftira atan yalan söyleyen bir üretici firma olabilir mi? Ne kadar verimli olur?

Safiye

Melek hanım rahiki mahtum sadece deterjan krem vs satan bir firma değil, Aldığımız her bir ürünün %100 doğal ve katkısız olması yanı sıra aynı zamanda binlerce insanın derdine deva olan bir şirket. Akşama kadar ekipten kaç kişi o mesajlara cevap vermeye yetişmeye çalışıyor, herkese tek tek hangi sıkıntı için hangi ürünü kullanması gerektiğini ifade ediyorlar. Biraz empati yaparsak daha makul olabiliriz inşallah. Selametle

Safiye

Hayır tabiî ki. Aynı şehirde bile değilim😊 Sadece sürekli alışveriş yaptığım ve memnun kaldığım bir firmaya bu şekilde yazılmasından rahatsız oldum. Hem sadece bu firmaya değil, ben bir müslüman olarak herkese karşı empati kurarım. Bu benim inancımın bana verdiği ahlak. Hayırlı günler

Ekipte mi çalışıyorsun 😂

Esra
Esra

Şaka mı bu gördüğüm? Şakaysa hiç komik değil, büyük bir haksızlık. El insaf! Yıllardır bu ürünleri severek kullanan ve hiç olmadığı kadar memnun kalanlardanım. Burada yargısız infaz yapmak yerine neden bahsettiğiniz konuşmanın tamamını paylaşmayı denemiyorsunuz? Bir eleştiriniz olacaksa da yıkıcı değil, yapıcı olsun. Aksi halde bu hem yıllardır emek verenlerin, hem hassasiyet sahibi biz kullanıcıların, hem de henüz bu ürünlerle tanışamamış olanların hakkına girmektir.

Didem

Bende öyle olumlu düşünenlerdendim bir üründen memnuniyetsizliğimi dile getirince çok güzel cevap veriyorlar laf yarışındayız sanki Müşteriyle o şekilde konuşulmaz melek hanım başına geleni yazmış kadın benimde başıma geldiği için onu çok iyi anlıyorum bir yerde bir şey yanlışsa düzeltilmeli sizde olumsuz bir durumla karşılaştığınızda bizim yaşadığımızı yaşamanızı isterdim o zaman bu kadar olumlu olurmuydunuz

Melek

Müşteri değilmişim müşteri kisvesi altında yorum yapıyormuşum, firma bunu yazmış, sadece benim yazdığını değil hepsini okursanız görürsünüz, peki ben müşteri değilsem WhatsApp'dan IBAN numarası neden istedim, bir dünya alışveriş yaptım, ürünlerden şikayetçi de olduğumu iddia etmedim... Yaptığınız iş helalse o zaman helal yoldan konuşun iftirayla olmaz. Bana WhatsApp nihal ismiyle Facebook'tan farklı isimle kendilerini karaladığımı söylediler. Yani yalan söylediler yani ben ve beraberinde helal ürün arayışında olan çoğu arkadaşımı hayal kırıklığına uğrattılar.

Betül
Betül

Rahiki mahtum u asla ve asla hiçbir şeye değişmem ürünleri o kadar saf ve doğalki keşke sizde nasıl bir üslup kullandığınızı anlatsaydınız biz sorularımıza sabırla cevaplar alıyoruz iyi ki varsın rahiki mahtum

Melek

Ürünlerdeki doğallık dilinizde niye yok.

Tuba
Tuba

Azarlamak mi şaka yapıyorsunuz galiba. Kaç kere dialogum oldu bir kez bile yanlış bir üslupla ters bir lafla karşılaşmadım. Dertleri asla mal satmak değil derdinize deva olmaya çalışmak. Yanlış mı anladınız acaba.

Dilara

Tam aksine Rahikimahtum'un tatlı dili için bile alışveriş yapılabilir. Kaldı ki ürünleri çok güzel. Böyle güzel üslup ile hiç bıkmadan müşterileri memnun etmeye çalışmak takdir edilesi:) Allah razı olsun.

Dilara

Ben burada ürünlerinin güzel olmasına ek olarak üslup olarak da çok iyi olduklarını vurgulamak istedim. Sanırım siz bir ürün satmak için olmayan şeyleri söyleyen ve yağcılık yaparak sizi kendine çekmeye çalışan firmalara çok alışmışsınız. Ben rahikimahtum ve satıcılarından razıyım Allah da razı olsun:) )

Melek

Tatlı dil için alışveriş yapılır ne kadar gereksiz bir önerme ya😂😂 sizin alışveriş anlayışınız bambaşkaymış, boşuna laf anlatıyorum bütün yorumcuların dili aynı, firma bana attığı iftirayı ""fake hesap"" iftirasını gözden geçirsin