Rahik-i Mahtum Müşteri Azarlanmaz Üslup Çok Kötü

😅 nasıl bir mantık bu. Sahte hesap mı? Instagram'da yağmur melek, WhatsApp'ta melek okumanız da sorun var galiba🤗 ayrıca suçunuzu kabul etmek varken niye açık arıyorsunuz. Önemli olan sizin tavrınız ben sizi karalayıp ne elde edeceğim ki😅😅

Sağlık Bakanlığı onaylı mi, sorusuna bu kadar yanıp tutuşmanız gerekmez. Sağlık Bakanlığı onaylı ise evet onaylı belge de budur diyebilridin iz. Firmanızı kendiniz karalıyorsunuz. Bakın Gmail ismimle açık açık yazdım. Sahte hesap falan olsa niye yazayım vatsapta da ismim gayet net. M** 🌞. Ha siz nihal diye birini de azarladınız galiba özür dilemek erdemdir. Instagram'da her olumlu yorumu paylaşıyorsunuz, sıkıysa bununda paylaşın. Bir sürü insan var üslubunuzdan şikayetçi.

Ürünle ilgili şikayetim yok, belirttim, herkese önermek için sorular soramaz mıyım, birçok firma var doğal olduğunu, helal olduğunu iddia eden. Sizi seçtiysek sizde bunun kıymetini bilin. Diliniz de ürünlerinizde iddia ettiğiniz doğallığı bulmalı. Instagram'da yazdıklarımı burada paylaşıp sahte hesap olmadığını da ispat edebilirim. Müşteri soru sorunca, müşteri haddini bilecek, kim der bunu. Neyden korktunuz bu kadar. Sertifikalarınızı sorduk

Verdiğiniz cevabı burda da paylaşayım ister misiniz? Nasıl bir kibir bu, sürekli Allah adını kullanarak haklı olunmaz ki. Fake hesap olduğunu iddia ettiğiniz Nihal kim? Neden yalan söylediniz, ve en son Instagram'da beddua edip engellediniz. Benim sizi karalama amacım neden olsun? Sorulunca neyden rahatsız oluyorsunuz. Ve sürekli kendinizi haklı çıkarıyorsunuz.

Önce yaptığı iz işe kendiniz inanın ve sakin olun, Allah adını kullanıyorsunuz, günaha girmeyin, yalan söylemeyin, kaybeden siz olursunuz. Allah adını kullanınca hatalarımızın üstü örtülmez, şeffaf olmak lazım, siz üstünüze düşeni yapsaydınız elbette özür dilemek bana ağır gelmez,

Allah'ı tanıyan yalan söylemez! Hem de Allah adını anarak:) ) daha fazla bir şey dememe. Gerek yok. Üslup belli seviye belli
Burada şikayetde bulunan arkadaşlar çok haklı. Rahik-i mahtum ürünlerini herkese öneriyordum. Önerdiğim kişiler bana hangi sertifikaları olduğunu sorunca bende Instagram'dan kendilerine sordum, bu ne. Ben kibar oldukça, para verdiniz diye bizi satın mı alacaksınız gibi yorumlar yapıldı. Satıcının üslubu kötü. Ürünlerini sevdim yalan değil. Ama Instagram'da çok tatlı görünüp. Soru sorduğumuzda azarlayarak cevap veriliyor. Siz bir kurumsanız insanlar size soru soracak elbette. Bir an önce farkında olmaları lazım.
Önce Instagram'dan şikayette bulundum, bana azarlayıcı cevaplar verince buradan yazdım, buradan iftifa atıp fake hesap kullandığımı söylediler, Instagram'dan da bir ton beddua yazıp engellemişler. Ya neden Sağlık Bakanlığı'nın onaylı mi sorusuna bu kadar sinirlendiniz... Evet ya da hayır dersiniz, evet ise gerekli belgeyi sertifikayı müşteriye sunarsınız... Sipariş verince iyi de soru sorunca mı kötü olduk samimi bir firma olsaydınız beddua edip engellemezdiniz, yine söylüyorum özür dilemeyi gerçekleştirmeniz gerekiyor