QNET Promosyon'a Ulaşamadım.

Semih G. |

QNET Promosyon ben TK087568 numaralı üyenizim. 25.07.2014 düzenleme tarihli ve DN35674244 sipariş no'lu q-breaks 5 gün/4 gece yaz güneşi adlı ürünün iadesini ve paranın geri ödenmesini istiyorum . Telefondan size ulaşamadım ve sitenizde de ürünün nasıl iade edildiği hakkında açıklama yoktu. En kısa zamanda mail adresime gereken evrakların listesinin gönderilmesini rica ederim.

Etiketler :

Çağrı Merkezi Erişim Ürün İade Ücret İade

Şikayet İle İlgili Görüşmeler

  • Semih G.
    14 Ağustos
    16:59

    'Fakat şirketimiz yönetimi 11.08.2014'e kadar bu süreci kişilere pratikte yansıtmamış olup 30 gün süresini uygulamaya devam edilmiştir.' Bakın bana söylediğinz bu ve ben size o tarihten önce başvurdum tekrar söylüyorum . Cevap verin. Bir firma ancak bu kadar kendisiyle çelişebilir.

  • Semih G.
    12 Ağustos
    15:33

    Sonuç olarak 2 hafta önce aldığım ürün için bana gelen mail'de cayma hakkımın 1 ay olduğu söyleniyor . İsterseniz bu mail'i size de yollayabilirim . Burada yanlış bilgilendirme yapılmıştır . Şirketinizin bana yolladığı mail'de cayma hakkımın 1 ay olduğu söyleniyorsa benim 1 ay içinde cayma hakkım vardır.11.08.2014'e kadar pratikte yansıtmamış olup 30 gün süresini uygulamaya devam edilmiştir ne ? Ben o tarihten önce başvurdum o zaman iademi yapmak zorunda değil misiniz ? Bu nasıl bir saçmalık. Size 09.08.2014 tarihinde mail attım . 30 gün süresinin uygulanmaya devam edildiği zaman içinde.

  • 12 Ağustos
    14:21

    Sayın bağımsız temsilcimiz;

    Şirketimizce TÜKETİCİ HAKLARI' nın belirlediği iade süreleri uygulanmaktadır. Tüketici haklarına gidip iade süreleriyle alakalı bilgi edinebilirsiniz.28 Mayıs 2014'ten itibaren iade süresi 14 gün olarak belirlenmiştir. Fakat şirketimiz yönetimi 11.08.2014'e kadar bu süreci kişilere pratikte yansıtmamış olup 30 gün süresini uygulamaya devam edilmiştir. Bu haftadan itibaren 14 günlük yasal süre uygulanmakta olup siz de bu süreye uygun olmadığınız için iadeniz RED olmaktadır. İstediğiniz yasal merciiye başvurmakta özgürsünüz.

    Saygılarımızla,
    Müşteri Destek Grubu

  • Semih G.
    11 Ağustos
    19:36

    İyi de bana tatil paketlerinin iadesinin 1 ay içinde gerçekleşebildiği söylendi üstüne mailime gelen mesajda da aynı şey yazıyordu. Yanlış bilgilendirmeden dolayı ben 1 ay olduğunu düşünerek hareket ettim. Bu sizin suçunuz çünkü benim mailime yollanan mesajda iptal(cayma hakkı kullanımı) 1 aydır deniyor . Eğer buradan sonuç alamazsam yanlış bilgilendirmeden dolayı tüketici haklarına başvuracağım. 2 hafta olduğunu yeni sizden öğrendim ve 15. günümde size mail yolladım . 1 gün için bunu yapmamanız gerekir hele ki yanlış bilgilendirme varsa.

  • 11 Ağustos
    17:17

    Sayın bağımsız temsilcimiz;

    Bir önceki cevapta alış tarihiniz yanlış belirtilmiştir. Lütfen aşağıdaki bilgilendirmeyi dikkate alınız!!!

    İadeyle alakalı ilk defa 09.08.2014'te yollamış bulunduğunuz mail bu Konaklama ürününüzü 25.07.2014 tarihinde satın almış bulunduğunuz tespit edilmiş olup ürünü sistemden satın aldığınız tarihten itibaren 14 gün içerisinde iade talebinde bulunabilirsiniz. Bu süreci aştığınızdan dolayı iadeniz kabul edilememektedir.

    Saygılarımızla,
    Müşteri Destek Grubu

  • Semih G.
    11 Ağustos
    13:53

    Allah aşkına 2 hafta önce aldığım ürünü nasıl 7 ay önce alındığını söyleyebilyiorsunuz ?

  • Semih G.
    11 Ağustos
    13:51

    14.02.2014 tarihinde mi ? bu ürünü 25.07.2014 tarihinde aldım faturamda da böyle yazıyor . Ürünümün iadesini istiyorum 2 hafta içinde ben size zaten ulaşmaya çalıştım . Mailimi 2 hafta içinde attım ve buraya da 2 hafta içinde yazdım. Ürünümün iadesini istiyorum !

  • 11 Ağustos
    10:04

    Sayın bağımsız temsilcimiz;

    Konaklama ürününüzü 14.02.2014 tarihinde satın almış bulunduğunuz tespit edilmiş olup ürünü sistemden satın aldığınız tarihten itibaren 14 gün içerisinde iade talebinde bulunabilirsiniz. Bu süreci aştığınızdan dolayı iadeniz kabul edilememektedir.

    Saygılarımızla,
    Müşteri Destek Grubu