Toplam çözüm sayısı
..
QNET Promosyon ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü
  • profile
1 Destekçi
  1 Yorum
Yeni karşılaştırma
ile

QNET Promosyon Ürün İade Ve Üyelik İptal

19388görüntüleme
Erva
Erva 04 Ocak 2021 19:21
QNET Promosyon Ürün İade Ve Üyelik İptal

TK446837 numaralı bağımsız temsilcinizim, DN6104**38 sipariş numaralı tatil paketinin iptalini ve para iadesini talep ediyorum. Üyelik iptali ve para iadesi için gerekenin yapılmasını arz ederim. Bana göre bir iş değil. En kısa zamanda dönüş yaparsanız sevinirim.

QNET Promosyon Logo
QNET Promosyon07 Ocak 2021 10:13

Sayın Bağımsız Temsilcimiz, İade ödemeniz 05.01.2021 tarihinde belirtmiş olduğunuz hesaba yapılmıştır. Saygılarımızla Qnet Türkiye Müşteri İlişkileri Departmanı

  • profile
1 Destekçi
  1 Yorum

1 Yorum

Suat
Suat02 Mart 2021 09:26
 

Para iadesi yapıldığı geri dönüş yapabilirsiniz lütfen

Yorum yazabilmek için ya da .
profile-icon
Yeni karşılaştırma
ile

Benzer Şikayetler

profile
  • 0görüntüleme
  • 17 Aralık 2021 20:23

Qnet Tatil Paketi Para İadesi Tk522282 numaralı üyeyim Qnet üyeliğimin ve tatil paketimin iptalini istiyorum vede ödediğim ücretimin hesabıma geri iade edilmesini talep ediyorum. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine katıldım bu işin bana göre olmadığını fark ettim bir an önce dönüş yapmanızı rica ediyo...

Devamını oku
profile
  • 0görüntüleme
  • 11 Aralık 2021 01:54

Tk515116 bağımsı temsilcinizin Dn64308237 sipariş numaralı tatil paketimin ve üyeliğimin iptali ve tarafıma para iadesi olarak yatırılmasını talep ediyorum. Arkadaşımın aracılığı ile girdim ancak yapılan iş bana göre değil ve maddi anlamda sıkıntı yaşamaktayım

Devamını oku
profile
  • 0görüntüleme
  • 02 Aralık 2021 21:20

QNET Promosyon Üyelik İptali Ve Para İadesi TK521113 tatil paketi üyeliğini iptal etmek istiyorum ve paramın iade edilmesini istiyorum lütfen ve bir arkadaş aracılığıyla bu işe başladım ve bana göre olmadığını gördüm. En kısa zamanda cevabınızı bekliyorum.

Devamını oku
profile
  • 0görüntüleme
  • 14 Kasım 2021 14:14

Qnet Tatil Paketi Para İadesi Tk517677 numaralı üyeyim Qnet üyeliğimin ve tatil paketimin iptalini istiyorum vede ödediğim ücretimin hesabıma geri iade edilmesini talep ediyorum. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine katıldım bu işin bana göre olmadığını fark ettim bir an önce dönüş yapmanızı rica ediyo...

Devamını oku
profile
  • 0görüntüleme
  • 29 Ekim 2021 21:38

TK514813 numaralı bağımsız temsilcinizim. Tatil paketimin iptalini ve para iadesini talep ediyorum. Üyelik iptali ve para iadesi için gerekeni arz ederim. Bana göre bir iş değil. En kısa zamanda bana geri dönüş yaparsanız sevinirim. Öğrenciyim acil paramı geri almak istiyorum.

Devamını oku
profile
  • 0görüntüleme
  • 15 Ekim 2021 10:41

TK 512320 tatil paketi üyeliğini iptal etmek istiyorum ve paramın iade edilmesini istiyorum lütfen ve bir arkadaş aracılığıyla bu işe başladım ve bana göre olmadığını gördüm ve bu işin bana göre olmadığını da gördüm . En kısa zamanda cevabınızı bekliyorum. 

Devamını oku