Serdar sonuçtan çok memnun

QNB Finansbank Kart Aidatı Ödemek İstemiyorum

13 Aralık 2023 01:10
Serdar'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim.”

Kredi kartı ekstre kayıtlarına göre 18.10.2023 tarihinde 413 TL yıllık kart aidatı tahsil edilmiş. Bu ücreti ödemek istemiyorum. Benden kredi kartı aidatı alan ve iade etmeyen tüm kredi kartlarını iptal ettim ve aidat alan banka kredi kartını kullanmıyorum.

Kamu görevlisiyim ve başka bir bankada maaş hesabım var. Maaş aldığım bankanın kredi kartı da aidatsız. Ayrıca, yine QNB grubunun ürünü olan Enpara gibi yıllık aidat almayan bir kartım olmasına rağmen, müşteri sadakatim gereğince QNB Finansbank kartını yıllardır kullanıyorum. Varlıklarımı yine QNB hizmeti olan Enpara üzerinde tutuyorum. Bu aidat meselesinden dolayı kartı iptal etmek istemiyorum. Zira bu kartı iptal etmem durumunda QNB'ye ait tüm hizmetleri sonlandıracağım. Tarafımdan tahsil edilmiş yıllık kart üyelik ücretinin eksiksiz bir şekilde iadesini talep ederim.

13 Aralık 2023 01:23 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Serdar
Serdar
15 Aralık 2023 19:14

Teşekkür ederim.

25 Kasım 2024 01:43

12 Ocak 2024 14:55
Ramazan sonuçtan çok memnun

14 Şubat 2024 16:18
"İadeniz için Teşekkür ederim, Yıllardır kullandığım banka devam edeceğim kullanmaya"
Ömer sonuçtan çok memnun

24 Ekim 2023 07:56