QNB Finansbank Bankamatikte Kalan Para

Nazan
07 Mart 2023 18:50

İstanbul Küçükçekmece Yeşilova no benzinlikteki QNB bankamatikten 6.3.2023 17:00 civarı 700 TL para yatırma işlemi gerçekleştirmeye çalıştım 450 TL içeri alıp bana 250 bankamatik geri verdi parayı. Tekrar içeri uzattığımda kapağı kapatıp hesabıma yatırdığım parayı aktarmandan kartı iade etti. Hemen müşteri hizmetleri arayıp durumu izah ettiğimde kontroller sonrası hesabıma paranın yatacağı bilgisi verildi.

Oluşturulan çözüm talebinde 500 TL ödeme yapıldı zira para yatırılan kamera noktasına bakıldığında 700 TL olduğu aşikar tekrar yanlışlık olduğunu ve tarafıma paranın eksik yattığının bilgisi için müşteri temsilcisini aradım kayıt açıldığı bilgi verileceğini söylediler. Ertesi gün yani bugün 7.3.2023 tekrar aradığım da beklemem gerektiğini söylediler. Hala bekliyorum talep açıldığına dair bana bilgi gelmedi tarafıma kimse dönüş yapmadı ve eksik yatırılan 200 TL hesabıma yatmadı. Konunun araştırılmasını ve kamera kayıtlarına bakılmasını istiyorum. Şikayet olarak QNB kayıt açtım yine kimse aramadı. Kaldı ki yıllardır bu banka ile çalışıyorum.

07 Mart 2023 18:51 (Şikayetten 1 dakika sonra)

QNB Finansbank Yanıltmaca, Ortada ParaPuan Yok Mağduriyet

QNB Finansbank Müşteri Temsilcisi Yoğunluktan İsleri Yapmaması Şikayeti

Dogancan
20 Şubat 17:38
QNB ATM Sinin Izdırabı Sinemalarda...

QNB Finansbank Hem Fiziki Kart Gönderilmedi Hem De Mobil Uygulamaya Giremiyorum.

Mert
17 Şubat 11:44

QNB Finansbank Müşteri Hizmetleri Yanlış Bilgi Verdiği İçin Zarardayım.

Şehnaz
24 Ocak 12:21