QNB Kredi Ödememi Yaptırmıyor

Maalesef bir haftadır her kanaldan size ulaşmama rağmen bir çözüm sunmadınız. Halen uzmanlar inceliyor dönüş yapacak cevabı alıyorum. Erken ödeme yapabileceğim kredimi ödetmediğiniz için de her gün faiz ödüyorum. Her türlü mağdur ediyorsunuz. Bu nasıl bir bankacılık anlayışı anlamadım gitti. Siz nasıl böyle keyfi bir uygulama yapabiliyorsunuz? Bu cesareti nereden buluyorsunuz? CİMER'e de şikayet ettim. Sorumluların cezalandırılmasını, mağduriyetimin giderilmesini, günlük işletilen faizlerin de iptalini sizden talep ediyorum.
QNB Bank Bahçeşehir-İstanbul şubesinde hesabım var. Devam eden 2 adet kredim ® "benden habersiz ve benden onay alınmadan" bir ay ötelenmiş deprem nedeniyle. Ben bu işleme rağmen, ödeyecek durumum olduğu için önden ödemek istedim. Fakat hem mobil bankacılık, hem telefon bankacılığı ile bu işlemi bir türlü gerçekleştiremedim. Benden habersiz ve rızam olmadan bir ay taksitlerimi ödeyen banka, sistemi de kapattığı için işlem yapılamıyor. 1 Mart 2023 tarihinde şikayet kaydı bıraktım, bugün oldu halen bir dönüş bulunmuyor, ben ne kredi taksitimi ödeyebiliyorum ne de başka bir işlem yapabiliyorum. Kredimi kapatmak istesem onu bile yapamıyorum. Bankanın bu hatayı düzeltmek için yaptığı herhangi bir işlem de bulunmuyor. Bir haftadır giya uzman beni arayacakmış. Sorumsuz ve sürekli mağduriyet yaratan bankanın kredimi bile ödetmemesi, ama bir gün geciktirsem faiz uygulaması konusunda nasıl bir işlem yapacağını çok merak ediyorum.