QNB Hazır Kredi Kullanamama

Gül 07 Kasım 2022 16:45

QNB Finansbank07 Kasım 2022 16:46
Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bize aşağıda ilettiğimiz kanallardan her zaman ulaşabileceğinizi belirtmek isteriz. - 0850 222 2 900 Finansçı Sizi Dinliyor Hattı (Hafta içi 09:00-18:00) - https://www.qnbfinansbank.com/ internet sitemizde yer alan “ Bize Yazın” formu - Sosyal Medya’da 7/24 hizmet veren @qnbfbdinliyor Twitter hesabı ve Facebook sayfamızda yer alan Mesaj bölümü - 7/24 hizmet veren 0850 222 0 900 QNB Finansbank Telefon Bankacılığı Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank
Sürekli kullandığım ve memnun kaldığım QNB bankası bu sefer çok memnun bırakmadı. Hazır kredi limitim göründüğü ve tanımlandığına dair mesaj geldiği halde kullanamıyorum. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde ise prosedür gereği kullanıma kapandığı bilgisi veriyor. Madem öyle neden tanımlama yapıyorsunuz. Lütfen en kısa sürede çözüm yolu sununuz.