QNB Finansbank "Türk Lirası" Harcamaya Fahiş Kur Farkı Yansıtıyor!

02 Haziran

QNB Finansbank tl çekimine, yurt dışı harcama bahanesiyle fahiş kur farkı yansıtıyor! Google ® firmasından yapmış olduğum 3 adet harcama provizyonda da Türk Lirası üzerinden çekilmiş olmasına rağmen daha sonra kur farkı bahanesi ile aşağıdaki gibi anlamsızca yükseltilmiştir.

2,89 -- 3,38 289,99 -- 335 115,99 -- 134 298,42 -- 337,38 tl çekilmiş işlemi keyfi olarak USD'ye çevirmiş olsalar dahi bu denli bir kur yükselişi yaşanmadı! Ekteki resimde de görüldüğü gibi 298 TL için onay gönderilip ben 337 TL çekilmesi kabul edilebilir bir durum değildir ve bu bütün işlemlerde uygulanmış! QNB Finansbank ödemeye onay verdiğim (provizyona da bu şekilde yansıyan) rakam ile ekstreye yansıyan rakam arasında uçurum fark oluşturup, kendilerine olan güveni zedelemekte ve haksız kazanç sağlamaktadır. İlgili farkın iadesini talep ediyorum.

QNB Finansbank "Türk Lirası" Harcamaya Fahiş Kur Farkı Yansıtıyor!
QNB Finansbank Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 2 dk
QNB Finansbank Logo
02 Haziran 17:59

QNB Finansbank Karta Gelen Sigorta İadesini Çekemiyorum!

22 Mayıs

QNB Finansbank'tan şikayetçiyim. Kartıma gelen sigorta iadesini çekemiyorum bloke ediyorlar, devlet bu yasayı kaldırdı, ama halen devam ediyorlar. Mağduriyet yaşıyorum. Genel olarak kartlarımızı bu şekilde çevirip, faizini ödüyoruz zaten.

Google Ads QNB Finansbank İzinsiz Para Çekilmesi

11 Mayıs

QNB Finansbank kredi kartımdan Google Ads firmasına ait 2000 TL habersiz ve izinsiz çekildi. Ayrıca güvenlik amaçlı bir kod almadım. Böyle bir saçmalık olamaz. Yaşadığım mağduriyetlerin kayıtlara geçmesini ve QNB Finansbank ve Google yetkililerinin bu sorunu acil bir şekilde çözmesini ve para iadesi...

Google Ads QNB Finansbank İzinsiz Para Çekilmesi

QNB Finansbank Yıllık Kart Aidatının Geri Ödenememesi

01 Kasım 2022

Kartımdan kesilen yıllık aidat için iptal başvurusu yaptığımda olumlu sonuçlanamamıştır denildi. Geçmiş senelerde de aynı sorunu yaşadım kartı iptal etmek istediğimde geri iadesi yapıldı. Bende çoğu bankanın kartı var sadece bu sorunu QNB Finansbank ta yaşıyorum. GO kartım da iadesi istediğimde dire...

0 Yorum

QNB Finansbank Şikayetvar üye markasıdır